Over ons

Duijn Horecamakelaars bemiddelt al vijfentwintig jaar tussen de aan- en verkoop van horecabedrijven in Amsterdam en omstreken. Als horecamakelaar weten wij wat er komt kijken bij een bedrijfsovername, ongeacht welke vorm of welk formaat. Door de jaren heen hebben wij een groot aanbod van bedrijven, een uitgebreid kandidatenbestand en kennis van de stad opgedaan. Met deze ervaring in de branche en onze kennis van de markt ondersteunen wij jou van begin tot eind bij de aankoop of verkoop van jouw horecabedrijf. Wij denken mee met zowel de aan- als verkoper van een horecaonderneming, zodat wij elke transactie in goede banen leiden.

Duijn Horecamakelaars gaat verder dan alleen het verkopen van een horecabedrijf. Als specialist in de branche begeleiden wij jou op een professionele en persoonlijke manier met alle belangrijke zaken die komen kijken bij de aan- of verkoop van jouw horecagelegenheid.

Onze deskundige horecamakelaars nemen je graag alle zorg uit handen. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op.