Onroerend Goed

Horecavastgoed is een niche segment in branche van onroerend goed. Ondanks de positieve trend waarbij deze markt steeds meer gewild is geworden: weinig leegstand, veel aanvraag naar horeca binnen stedelijke gebieden en de randgemeenten daaromheen, kleven er desondanks enkele risico’s aan. Daarbij kun je denken aan het vinden van de juiste type huurder, tegengaan van overlastklachten, mutatieleegstand of bijvoorbeeld intensiever onderhoud dat ten koste gaat van rendement.

Vanwege een uitgebreid netwerk, ervaring en kennis door inzetten van gecertificeerde makelaars speelt Duijn Horecamakelaars een verbindende rol in het verkopen, aankopen en verhuren van horecavastgoed.

  1. Via een (kosteloos) intakegesprek kunnen wij een vrijblijvende waarde indicatie geven van jouw horecavastgoed en je adviseren in de mogelijkheden.
  2. Indien men ervoor kiest het vastgoed te verhuren, te beleggen of te verkopen, zullen wij middels een bedrijfsopname en verder onderzoek de strategie bepalen. Dit kan zowel discreet als via ons openbaar, goed bezochte online netwerk.
  3. Door ons zoekersbestand actief bij te houden, hoeven wij niet af te wachten, maar gaan wij direct voor je aan de slag met het vinden van de juiste koper, huurder of object. Hierdoor is via discrete verkoop van jouw onroerend goed het ook heel goed mogelijk binnen afzienbare tijd tot de gewenste deal te komen.
  4. Tijdens het gehele proces tot aan de definitieve levering c.q. overdracht blijven wij actief een rol vervullen. Naast onze jarenlange ervaring in Amsterdam, onderscheiden wij ons door een uitgebreid netwerk van notarissen, accountants, architecten en vastgoedbeheerders. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid snel te kunnen schakelen en je van het juiste advies te voorzien.