Diensten

Duijn Horecamakelaars biedt verschillende diensten om je te ondersteunen bij het kopen, verkopen, huren, verhuren en/of taxeren van een horecabedrijf. Maak een keuze uit één van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Horeca aankopen

Heb jij de wens om te starten met jouw eigen horecabedrijf, ben je misschien op zoek naar nog een vestiging voor een bestaande onderneming of heb je een bestaande onderneming op het oog?
Horeca aankopen

Horeca Verkopen

Overweeg je jouw onderneming te verkopen? Als specialist in de horecabranche weten we wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een horecabedrijf. We geven je er graag advies over.
Horeca verkopen

Taxaties en waardebepaling

Als horecabedrijfsmakelaar taxeren wij onder andere de waarde van jouw horecagelegenheid. Wil je weten wat jouw gelegenheid waard is? Dan stellen wij een waarde-indicatie voor je op.
Informatie

Bemiddeling

Heb je een horecabedrijf of een concrete kandidaat gevonden en wil je een objectieve, professionele partij? Wij geven je deskundig advies en  verzorgen de algehele contractuele afhandeling.
Contact

Verhuur onroerend goed

Heb je en bedrijfspand tot je beschikking met een horecabestemming en wil je deze verhuren? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een passende huurder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een huurwaarde advies.
Contact