Diensten

Duijn Horecamakelaars biedt verschillende diensten om je te ondersteunen bij het kopen, verkopen, huren, verhuren en/of taxeren van een horecabedrijf. Maak een keuze uit één van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Horeca aankopen

Heb jij de wens om te starten met jouw eigen horecabedrijf, ben je misschien op zoek naar nog een vestiging voor een bestaande onderneming of heb je een bestaande onderneming op het oog? Wij helpen je graag met de aanschaf van een horecabedrijf.
Horeca aankopen

Horeca Verkopen

Overweeg je jouw onderneming te verkopen? Als specialist in de horecabranche weten we wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een horecabedrijf. We geven je er graag advies over.
Horeca verkopen

Taxaties en waardebepaling

Als horecabedrijfsmakelaar taxeren wij onder andere de waarde van jouw horecagelegenheid. Wil je weten wat jouw gelegenheid waard is? Dan stellen wij een waarde-indicatie voor je op.
Informatie

Aankoop advies en bemiddeling

Wil je jouw eigen horecaonderneming starten, maar weet je niet goed wat er allemaal bij komt kijken? We geven je deskundig advies en vertellen je waar je allemaal aan moet denken bij de aanschaf van jouw (eerste) horecabedrijf.
Contact

Verhuur onroerend goed

Heb je en bedrijfspand tot je beschikking met een horecabestemming en wil je deze verhuren? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een passende huurder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een huurwaarde advies.
Contact