Referentienr.:
3286
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 120 zitplaatsen
Ligging:
Centrum
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen
Openingstijden:
Zo t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 03:00
Terras:
Ca. 120 zitplaatsen
Inrichting:
Sfeervol doch Modern
Oppervlakte:
Ca. 300m²
Keuken:
Professioneel, incl. afzuigsysteem met afzuigpijp
Overname:
T.e.a.b
Huurprijs:
€ 4.500

per maand. Excl. BTW en meerpremie assurantie

Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

In het hart van Breukelen aan de Kerkbrink bieden wij een royale horecagelegenheid aan, een ruim pand dat diverse mogelijkheden biedt voor de gehele dag en avond. In de zomermaanden is het plein de ideale pitstop voor wielrenners en andere recreatieve dagjesmensen(de Stichtse vecht heeft 65K inwoners), een groot terras voor de deur en op het plein is de ideale plek voor een kop koffie met iets lekkers. De weekmarkt voor de deur is altijd een gezellige aangelegenheid. Tijdens de zomermaanden kan uitgebreid buiten op het terras worden gedineerd en geborreld, door de grote schuifpui wordt binnen eenvoudig met buiten gecombineerd.

Het restaurant midden in Breukelen 100 mtr van de beroemde “VECHT” en 200 mtr van “Loetje” lijkt rechtstreeks uit de grote stad te komen, groots opgezet biedt deze locatie plek aan zeker 100/120 gasten. Een ‘city vibe’ midden in de dorpskern, deze ‘urban’ sfeer spreekt jong en oud aan, een rauwe industriële benadering met een grote vintage bar vormen de basis voor meerdere denkbare concepten. Het pand dat zowel een voor als achteringang heeft is hiermee ook geschikt voor take-out. De ruime (zeker 200 auto’s), gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde is een pluspunt.
De professionele spoelkeuken, het afzuigsysteem en de uitgebreide toiletgroep zijn een goede basis om de droom van een horeca gelegenheid aan de Vecht te realiseren. De ochtend, middag en avond bieden volop mogelijkheden voor meerdere denkbare concepten. Daarnaast is het pand opgesplitst in 2 delen met een eigen entree waardoor er naast het restaurant ook nog de mogelijkheid bestaat voor een café, broodjeszaak of winkeltje

Complete horecazaak met ruim terras in het centrum van Breukelen
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 4.500
Overnameprijs:
T.e.a.b

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden