nieuw
Referentienr.:
3669
Type:
Restaurant
Status:
Nieuw
Stadsdeel:
Diemen
Zitplaatsen:
80
Ligging:
Doelgroep:
Jongeren, studenten, toeristen, en vaste gasten
Openingstijden:
Terras:
80
Inrichting:
Trendy, sfeervol en in goede staat
Oppervlakte:
ca. 200 m²
Keuken:
professionele keuken in zeer goede staat
Overname:
€ 185.000
Huurprijs:
€ 4.583

te vermeerderen met BTW en servicekosten

Verplichting:

Informatie over dit object

Foodbar Barabas is een ruime horecazaak in Diemen-Zuid, strategisch gelegen op de begane grond van het appartementencomplex “Our Domain” op een prachtige hoeklocatie. Sinds 2020 biedt “Our Domain” huisvesting aan circa 1.000 young professionals. Naast dit complex ligt OurCampus Amsterdam Diemen, waar meer dan 1.000 studenten wonen. Het naastgelegen kantoorgebouw biedt flexplekken aan circa 200 gebruikers per dag, wat zorgt voor een constante stroom van potentiële gasten.

Het interieur van Foodbar Barabas heeft een trendy, urban uitstraling en beslaat een oppervlakte van ongeveer 200 m2. De kleurrijke inrichting creëert een gezellige en uitnodigende sfeer. Binnen biedt de zaak plaats aan circa 80 gasten. De ruime en goed uitgeruste keuken is ideaal voor het bereiden van diverse gerechten en biedt uitstekende faciliteiten voor elke chef-kok.Voor het pand ligt een ruim terras met een gunstige zuidoostelijke zonligging, waar eveneens plaats is voor circa 80 gasten. Dit terras is perfect voor het genieten van zonnige dagen en biedt een ontspannen omgeving voor gasten om te genieten van hun maaltijden en drankjes.

Het menu van Foodbar Barabas is gevarieerd en biedt een breed scala aan producten. Dit omvat veel speciaalbieren van de tap en per fles, hippe cocktails, en verschillende kleine gerechten die perfect zijn om te delen. De zaak is geopend voor zowel lunch als diner, waardoor het een veelzijdige bestemming is voor diverse gelegenheden, van zakelijke lunches tot gezellige avonden met vrienden.

Foodbar Barabas is niet alleen een plek om te eten en te drinken, maar ook een ontmoetingsplek voor de gemeenschap van Diemen-Zuid, young professionals, studenten en kantoorgebruikers.

Met zijn hippe uitstraling, uitstekende locatie en veelzijdige menu is Foodbar Barabas een populaire en geliefde bestemming.

Trendy Foodbar in zeer goede staat in Diemen
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 4.583
Overnameprijs:
€ 185.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden