verkocht ovb
Referentienr.:
3595
Type:
Bar
Status:
Verkocht ovb
Stadsdeel:
Amsterdam Oost.
Zitplaatsen:
Ca. 45 personen binnen (in totaal)
Ligging:
Aan het Beukenplein, Amsterdam Oost.
Doelgroep:
Studenten, expats en bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca III (café/ eetcafé) zo tm do van 07:00uur tot 01:00uur, vrij en zat van 07:00uur tot 03:00uur.
Terras:
Ca. 50 zitplaatsen eetcafe en ca. 28 zitplaatsen ijssalon.
Inrichting:
Verbouwd, goed onderhouden, complete keuken.
Oppervlakte:
Ca. 70m2. en Ca. 50m² ijssalon.
Keuken:
Professionele keuken incl. afzuigsysteem met afzuigpijp.
Verplichting:
Bierbrouwerijverplichting (AB Inbev) van toepassing voor uitsluitend café exploitatie.

Informatie over dit object

 

Deze twee panden naast elkaar zijn gelegen aan het Beukenplein en beschikt over een ruim terras. beide zaken zijn enkele jaren geleden volledig verbouwd, logisch ingedeeld en hebben een gunstige ligging aan het plein. De objecten zijn complementair aan elkaar. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van het terras, de opslagruimte en keukencapaciteit.

De objecten betreffen momenteel een (mondern) café en ijssalon.

Café
Bij binnenkomst komt met direct in de verkoopruimte dat plaats biedt aan ca. 25 zitplaatsen en een bar aan de achterkant. Elektra en mechanische installatie is vernieuwd en geïnstalleerd. Achter de bar is een professionele keuken met een afzuigpijp tot boven het dak. Keuken en de toiletruimten zijn volledig vernieuwd.

Deze complete exploitatie is goed als stel of met twee compagnons te runnen. In een leuke buurt, aan een plein met terras ook een mooie optie voor startende ondernemers.
Voor het buitenterras zijn verwarmingselementen aangebracht en kan het gehele jaar door geëxploiteerd worden.

De bar beschikt over een volledige horecavergunning (café/ eetcafé, schenken alcohol en terras). Behoudens een bierbrouwerijverplichting (Ab Inbev) voor komende 2,5 jaren, rusten er verder geen verplichtingen op de zaak. Overnamedatum in onderling overleg.

IJssalon

Naast het café op de hoek van het Beukenplein is deze salon gevestigd. De gevel is volledig opgeknapt, de deuren bij entree kunnen in z’n geheel open en er is een groot, nieuwe zonnescherm geplaatst.
Het object heeft een duidelijke zichtbaarheid en een terras aan de zijkant. Deze salon is vanuit casco situatie volledig gerenoveerd en ingericht. Het betreft een complete ijssalon met nieuwe inventaris.

De ruimte en de installaties zijn binnen gemoderniseerd en is instap klaar over te nemen. Alle inventaris is in eigendom, er zijn geen lease goederen,

Optioneel

Eventueel is in overleg met de huidige exploitant een afzonderlijke verkoop van 1 van de 2 locaties mogelijk. Grote voorkeur, ook vanwege de versterkende functie van beide locaties met elkaar, om beide objecten aan een geïnteresseerde partij over te dragen.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden