Referentienr.:
3592
Type:
Casco
Status:
Actief
Stadsdeel:
Amsterdam Oost
Zitplaatsen:
Ligging:
Hoekpand op Oosterburg
Doelgroep:
Openingstijden:
Mogelijke openingstijden zon t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 03:00
Terras:
ca. 100m² (deels eigengrond)
Inrichting:
casco
Oppervlakte:
Ca. 262 m² begane grond en kelder 13m² (opslag) (VVO)
Keuken:
Overname:
Huurprijs:
€ 10.312

per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Verplichting:
geen verplichtingen

Informatie over dit object

Een prachtig gelegen bedrijfsruimte met horecabestemming op Oostenburgereiland met (mogelijkheid tot) een zonnig terras (deels) op eigen grond direct aan het water gelegen. Het terras heeft mooi uitzicht op de monumentale werkspoorbrug die de fietsverbinding vormt naar de omliggende wijken. Aan de overkant van de straat liggen de historische Van Gendthallen (ca. 13.000m²) die momenteel worden gerestaureerd en waar een dynamische mix van startups, bedrijven, winkels, museum, horeca en cultuur te vinden zal zijn. Deze voormalige fabriekshallen worden een ontmoetingsplaats waar ideeën en technologieën worden gedeeld om te inspireren en te verbinden. De ruimte is totaal ca. 262 m² begane grond en kelder 13m² (opslag) (VVO). Het terras ca. 100m² geeft een schitterend uitzicht over de gracht. Door de ligging, potentie en ontwikkelingen in de buurt een ideale locatie voor fine dining.

Opleveringsniveau:

-Vetvangput

-Verzwaarde elektra aansluiting van 3x 250A

– Technische ruimte voorzien van WKO-installatie t.b.v. verwarming + warm water. De installatie is niet aangesloten op elektra. Huurder is verplicht een overeenkomst te sluiten met de exploitant van de WKO NextNRG.

Huurkenmerken:

– Huuringangsdatum: per direct

  – jaarhuur: € 123.750,= te vermeerderen met BTW en servicekosten

– Huurtermijn: 5 + 5 optie jaren op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

– indexering: De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

– Bestemming: horeca 4 (lunchroom/ restaurant)

– Zekerheidsstelling: Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

– Opzegtermijn: Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Casco hoekpand op Oostenburg
Type:
casco
Huurprijs:
€ 10.312

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden