Referentienr.:
2165
Type:
Winkel / delicatessenzaak
Status:
Actief
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 10 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Kalverstraat
Doelgroep:
Passanten, toeristen en stadsbewoners
Openingstijden:
Dagelijks van 07:00 - 22:00
Terras:
Inrichting:
Modern
Oppervlakte:
Ca. 85 m² exclusief 3 bovengelegen etages
Keuken:
Ruim en professioneel
Overname:
€ 175.000
Huurprijs:
€ 15.400

Per maand. Excl. BTW
Men huurt het gehele pand

Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Deze zeer verzorgde eetwinkel is gelegen op een toplocatie in Amsterdam. Ter hoogte van de Nike store aan de Kalverstraat en om de hoek van de Heiligeweg welke uitkomt op het Koningsplein. De Kalverstraat wordt dagelijks door duizenden toeristen en dagjesmensen bezocht. In de nabije omgeving liggen vele hotspots zoals de Dam, het Rembrandtplein, de Reguliersdwarsstraat en de Grachtengordel.

De zaak bestaat uit 2 etages, op de begane grond komt men binnen waar direct links een keuken/counter is gerealiseerd, welke tevens over een professionele afzuiginstallatie beschikt. Achterin de ruimte zijn circa 12 zitplaatsen, hier bevind zich ook de trap naar boven. Op de eerste etage zijn de dubbele toiletgroepen en een ruime professionele keuken met koel- en vriescel, spoelkeuken en een etenslift naar beneden toe. Op de 2e en 3e verdieping zijn vier zeer verzorgde appartementen gerealiseerd welke allemaal over een eigen keuken en badkamer + toilet beschikken. 1 van deze appartementen is door de huidige eigenaar ingericht als opslagruimte. De appartementen mogen afzonderlijk worden verhuurd, er is nog geen eigen opgang voor maar vanuit de gemeente Amsterdam is al bekend dat deze wel mag worden gerealiseerd.

De bestemming van de begane grond luidt; eetwinkel, dit houd het volgende in: vormen van detailhandel die zich richten op de verkoop van etenswaren en/of drankjes die in hoofdzaak worden meegegeven om direct te worden geconsumeerd. Men mag hier ook het volgende verkopen: schepijs, wafels, donuts, koffie, macarons, belegde broodjes etc.

Deze zaak is per direct en zonder verplichtingen over te nemen.

Zeer verzorgde eetwinkel aan de Kalverstraat met 4 bovengelegen appartementen
Type:
winkeldelicatessenzaak
Huurprijs:
€ 15.400
Overnameprijs:
€ 175.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden