verkocht
Referentienr.:
3006
Type:
Mengformule
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Oud-Zuid
Zitplaatsen:
Ca. 8 zitplaatsen
Ligging:
in de Pijp
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen
Openingstijden:
Dagelijks 07:00 - 22:00
Terras:
Inrichting:
Sfeervol doch Modern
Oppervlakte:
Ca. 100m²
Keuken:
semi-professioneel
Verplichting:
Lease contract koffiemachine

Informatie over dit object

Deze zeer verzorgde mengformule is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat, om de hoek van de Rustenburgerstraat. Dit is één van de gezelligste stukjes van de Pijp, zo zijn er in de directe omgeving vele leuke horecazaken en terrassen waardoor er altijd voldoende reuring is rondom deze zaak. De bereikbaarheid is prima, zo is er op steenworpafstand een tram- en bushalte. En is het metrostation “de Pijp” op enkele minuten afstand.

Eenmaal binnen in de zaak is aan de rechterzijde een ruime koel-toonbank met vitrine gesitueerd en aan de linkerzijde stellingen. Als men doorloopt naar achteren komt via een trap bij de vide waar een aantal zitplekken en het toilet zijn gesitueerd. Tevens is hier nog een opslagruimte en een buitenruimte aanwezig. In het souterrain is aan de linkerzijde het eerste gedeelte van de keuken met een kookplaat, rvs spoelbakken, saladiere en werkbanken. Aan de rechterzijde staat een grote koelkast en een grote vrieskast waar klanten hun boodschappen uit kunnen halen. Als men iets verder doorloopt naar achteren komt men in de voorbereidingskeuken terecht.

De zaak is eind 2020 geheel gerenoveerd, zowel al het elektra als al het leidingwerk zijn vernieuwd. Ook zijn er nieuwe gasleidingen geïnstalleerd en is er een nieuwe boiler geplaatst. Al het apparatuur welke aanwezig is nieuw aangeschaft en op maat gemaakt. Alles is dus nog in nieuw staat en valt onder garantie. De professionele 2-groeps espresso machine is geleased en is verplicht om over te nemen.

Deze nette mengformule op een zeer goed locatie kan per direct en zonder verdere verplichtingen worden overgenomen.

Zeer nette mengformule op een gezellige locatie middenin de Pijp
Type:
mengformule
Huurprijs:
€ 2.205
Overnameprijs:
€ 75.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden