nieuw
Referentienr.:
2021
Type:
Lunchroom
Status:
Nieuw
Stadsdeel:
Amsterdam Oud West
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen.
Ligging:
Langs drukke doorgaande route van en naar het Vondelpark/ Overtoom en richting de Kinkerstraat.
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en passanten.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning
Terras:
Ca. 30 zitplaatsen.
Inrichting:
Modern
Oppervlakte:
Ca. 90m².
Keuken:
Professionele horecakeuken, incl afzuiging.
Overname:
€ 160.000
Huurprijs:
€ 1.600

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Vanuit een funderingsherstelsituatie is door de huidige exploitant het pand volledig nieuw opgetrokken en verbouwd. Vanwege het feit dat de huidige exploitant een landelijke formule heeft die overal aan de zelfde standaarden dienen te voldoen, is deze locatie hoogwaardig afgewerkt. Door de hoekligging met een terras op het Zuid Westen is deze goed zichtbaar vanaf de drukke passanten straat en is er veel daglichttoetreding.

Het terras op het Zuid Westen dat de capaciteit heeft van ca. 30 zitplaatsen is gunstig gelegen ten opzichte van de zon.

Bij binnenkomst treedt men direct een overzichtelijke ruimte binnen, zonder hoekjes/ zuilen en of zijwanden. Het verkoopgedeelte binnen heeft een capaciteit van ca 40 zitplaatsen (momenteel 35), is voorzien van een witte gietvloer en hoge plafonds, ook is de elektra in de gehele bedrijfsruimte vernieuwd.

Achterin is de verkoopbalie te vinden die doorloopt richting keuken. Daarbij is in de keuken een volledig nieuw afzuigsysteem aangelegd met een afzuigpijp naar het dak toe. Ook de keuken is logisch opgezet en prettig om in te werken met veel natuurlijke daglichttoetreding.

Er rusten geen personeels- en/ of leveranciersverplichtingen op de huidige exploitatie.

De Jan Pieter Heijestraat heeft daarnaast de laatste 10 jaren een gunstige ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die zich nog steeds doorzet. Zo is ook uit gemeentelijke onderzoeken te merken dat de voorspelling is dat het aantal voet- en fietsgangers de komende jaren nog steeds sterk blijft stijgen. Daarnaast is er door de jaren heen veel goede horeca bijgekomen, dit zorgt ervoor dat een groot publiek de verscheidene zaken prima weten te vinden. Nu op deze hoeklocatie een goede mogelijkheid voor een vergelijkbare of nieuwe horeca formule.

 

Volledig gerenoveerd horeca object hoeklocatie Jan Pieter Heijestraat.
Type:
lunchroom
Huurprijs:
€ 1.600
Overnameprijs:
€ 160.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden