Referentienr.:
3100
Type:
Hotel
Status:
Actief
Stadsdeel:
Centrum
Zitplaatsen:
Ligging:
Druk kruispunt nabij De Vinkeveense plassen.
Doelgroep:
Openingstijden:
Terras:
Inrichting:
Luxueus, volledig gerenoveerd, authentiek
Oppervlakte:
Ca. 360 m2.
Keuken:
Overname:
€ 275.000
Huurprijs:
€ 6.200

excl. BTW per maand.
(Bistro de Zuwe wordt daarnaast voor €2.100,= onderverhuurd)

Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Enkele jaren geleden is dit monumentaal pand volledig gerestaureerd, gemoderniseerd en vernieuwd. Dit heeft geresulteerd een 6 bijzondere, karakteristieke kamers, met allen hun eigen kenmerk en uitstraling.

Het boetiekhotel bevindt zich op een drukke kruising aan de Baambrugse Zuwe in een historisch pand. Het object valt direct op wanneer men Vinkeveen in komt rijden richting het centrum.

Via de statige inrit langs de zijkant van het gebouw rijdt men het parkeerterrein op. Op dit terrein bevindt zich tevens een sfeervol restaurant (behoort niet bij de verkoop van het hotel). Daar wordt tevens het ontbijt geserveerd. Bij binnenkomst in de entreezaal aan de rechterzijde vallen direct de hoogwaardige kunstwerken op. De hal kan tevens worden afgehuurd voor besloten evenementen en heeft een zelfstandige keuken.

Volledig rechts bevindt zich de tuinkamer.  De kamer betreft een studio (tuinkamer) met een eigen tuin, jacuzzi nabij het water, volledig gemoderniseerd.Over de gehele breedte aan de andere zijden zijn nog 5 kamers te vinden. Twee bovenkamers met ieder hun eigen karakter waar koste noch moeite is gespaard om er een bijzondere setting te creëren.

Uiterste links, aan de voorzijde van het pand bevinden zich twee monumentale kamers waar alle originele elementen in hun oude glorie zijn hersteld en de renovatie door de gemeente is goedgekeurd. Aan de achterkant bevindt via het tuinpad de entree naar de overgebleven twee kamers die in het hoger segment worden verhuurd en luxueus zijn verbouwd en ingericht.

Doordat de renovaties pas twee jaren geleden volledig zijn volbracht, is er op dit moment weinig onderhoud, de units kunnen eenvoudig (via kluissleutels) zelfstandig worden verhuurd. De huidige eigenaar gaat door de afgelopen (Covid) periode een andere onderneming aan en biedt deze exploitatie daarom ter overname aan. Er rusten geen verplichtingen of schulden op deze exploitatie.

Volledig gerenoveerd Boutique hotel te Vinkeveen.
Type:
hotel
Huurprijs:
€ 6.200
Overnameprijs:
€ 275.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden