verkocht
Referentienr.:
3094
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Oost
Zitplaatsen:
Ca. 90 personen.
Ligging:
Nabij de Weesperzijde aan doorgaande, fietsroute.
Doelgroep:
Buurtbewoners en bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning, tot 01:00uur door de weeks en 03:00uur in het weekend, alcoholvergunning mogelijk.
Terras:
Ca. 60 personen.
Inrichting:
Volledig verbouwd, hip, modern inclusief grote productieruimte,
Oppervlakte:
Ca. 200m2.
Keuken:
Zeer ruim, inclusief alle faciliteiten (professioneel afzuigsysteem met grote afzuigcapaciteit, koel-vriescel, professionele Steen draaioven voor 14 pizza's)
Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Dit bijzonder establishment in een karakteristiek gebouw (voormalige garage) is in verschillende opzichten een onderscheidende ruimte/ horecagelegenheid.

Allereerst is er de brede gevel van 12 meter in de lengte waarvan twee monumentale garagedeuren  volledig opengeschoven kunnen worden.

Naast de twee hoofdingangen is er nog een derde ingang aan de voorkant met een zelfstandige, afgescheiden entree voor personeel en leveranciers. Ook ideaal voor bezorging.

Verder biedt de ruimte aan de binnenkant een waanzinnige open ruimte. Aan de achterkant van de ruimte zorgen de design plafond ramen voor extra natuurlijk daglicht.

Daarbij biedt de ruimte ook nog een keukenfaciliteit van ruim 50m2! waarbij de huidige exploitanten voor alle benodigde apparatuur hebben gezorgd. Zo is er een grote pizza oven, een grote afzuiginstallatie met afzuigpijpen die tot boven het dak toe uitkomen, een koel-vriescel, een grote voorbereidingsgedeelte én wasstraat geïnstalleerd.

Het open karakter van de keuken zorgt voor een mooie dynamiek met de aangesloten verkoopruimte

Tot slot, hebben de huidige eigenaren veel tijd en kosten gestoken in de inrichting wat duidelijk is terug te zien in het interieur en de recensies op de website.

De huidige eigenaren hebben daarnaast profijt van een ruim terras en een ligging nabij de Weesperzijde wat ook in de zomer extra omzet genereert.

De eigenaren runnen de exploitatie 5 jaar en gaan inmiddels met pensioen. De zaak kan zonder verplichtingen worden overgenomen.

exploitatie 5 jaar en gaan inmiddels met pensioen. De zaak kan zonder verplichtingen worden overgenomen.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden