Referentienr.:
2083
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
IJburg
Zitplaatsen:
Ca. 80 zitplaatsen
Ligging:
Aan het water
Doelgroep:
Buurtbewoners, hotelgasten, bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca IV (lunchroom/ restaurant), van ma tm do tot 01:00uur en vrij en zat van 07:00uur tot 03:000uur.
Terras:
Ca. 80 zitplaatsen
Inrichting:
Modern, sfeervol, fris
Oppervlakte:
Ca. 200m2
Keuken:
Ruim, compleet, professioneel
Overname:
€ 125.000
Huurprijs:
€ 3.900

(geen BTW) per maand.

Verplichting:
Geen!

Informatie over dit object

Uniek object aan het water met eigen terras (geen gemeente grond) in een welvarende buurt, omgeven door verschillende hotelketens en met parkeergelegenheid is deze zaak in Amsterdam gevestigd.

Door het unieke, architectonische karakter van het bedrijfsgebouw met maar liefst 6 meter! hoge plafonds én ramen, biedt deze horecagelegenheid een bijzondere en welkome setting voor gasten.

Bij binnenkomst is er een ontvangsthal waarin ook de ruime toiletunits zijn te vinden, bij binnenkomst betreedt men direct de grote verkoopruimte waar een grote open keuken is geplaatst. Door de hoge plafonds en de hoekligging is het zelfs op donkere dagen een lichte, toegankelijke gelegenheid. De bedrijfsruimte heeft tevens twee entresols waar ouders apart kunnen zitten met hun kinderen (incl. een speelhoek) en/ of afkunnen huren voor familiegezelschappen/ vergaderingen, jubilea.

Naast de ruime open keuken en een complete bar is er ook een ruime voorbereidingskeuken met een ruime koelcel plus een aparte spoel-en wasgedeelte. Tevens bevindt zich daar de toegang tot de parkeergarage, van waaruit ook de eigen bezorgers vertrekken naar de bezorgadressen.

Het is ook mogelijk een parkeerplaats van de verhuurder (woningbouwvereniging) te huren.

Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een ruim terras, gunstig t.o.v. de zon gelegen. Via de barzijde is het terras te betreden en uniek gelegen aan het water. In de lente en zomer kunnen bootjes hier eveneens aanmeren.

Het terras heeft verschillende zitgedeelten die plaats biedt aan zeker 80 personen. Het terras is gelegen op eigen grond van de verhuurder en heeft hierdoor ruimere exploitatiemogelijkheden.

In de 12 jaren dat het huidige restaurant bestaat, is de zaak grondig verbouwd, leidingen en installaties vernieuwd en in z’n geheel netjes onderhouden. Recentelijk is het restaurant als een van de beste specialiteitenrestaurants in Amsterdam gewaardeerd.

Voor de huidige ondernemer is er nu een logisch moment aangekomen de zaak in goede staat over te dragen. Er zijn geen personeels- en/ of leveranciersverplichtingen.

 

Uniek horeca object aan het water met ruim terras te Amsterdam.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 3.900
Overnameprijs:
€ 125.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden