verkocht
Referentienr.:
1776
Type:
Eetcafe
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam West
Zitplaatsen:
Ca. 50 zitplaatsen in huidige opstelling
Ligging:
Tussenpand
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen en buurtbewoners.
Openingstijden:
Mogelijke openingstijden: Zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Gevelstrekking (Ca. 8 zitplaatsen).
Inrichting:
Trendy/hip
Oppervlakte:
Verkoopruimte ca. 118 m². Kelder ca. 38 m². Schuur ca. 33 m².
Keuken:
Open keuken achter de bar

Informatie over dit object

Deze trendy horecazaak is gelegen in Amsterdam West aan een zeer drukbezochte straat. Thans wordt de zaak geëxploiteerd als lunchroom, echter is er onlangs een horeca III vergunning afgegeven. Zodoende is deze zaak erg geschikt om geëxploiteerd te worden als café/eetcafé. Om de hoek is de bekende foodhallen gevestigd, die dagelijks velen bezoekers aantrekt.

De zaak is met style en met veel zorg ingericht. De boetiek-uitstraling van de gevel heeft haar gevolg in het interieur. De zaak is vooral diep en heeft aan de rechterzijde een uitgebreide bar waar de lunchgerechten geprepareerd worden. De diversiteit in het interieur is verreweg van storend, het sluit naadloos op elkaar aan. Achterin komt men via de dubbele openslaande deuren in de onvergunde buitenruimte die in overleg met de gemeente gebruikt wordt voor enkele banken en stoelen. In deze buitenruimte is ook een geïsoleerde opslag van circa 30 m² die is voorzien van elektriciteit, ventilator en verwarming. In het verlengde van de bar zijn de dubbele toiletten en een kantoortje (12 m²) gesitueerd. Verder is er een riante kelder van circa 38 m².

Huidige eigenaar heeft hier 8 jaar met veel passie en energie een goedlopende hoogwaardige horecazaak geëxploiteerd. De strategische locatie en de vele mogelijkheden binnen de vergunning maakt deze zaak erg interessant!

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden