verkocht
Referentienr.:
1751
Type:
Café
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ligging:
Aan de Zuiddijk 74
Doelgroep:
Vaste gasten en buurtbewoners.
Openingstijden:
Dagelijks geopend van 20:00 tot 03:00 uur. Zondag gesloten.
Terras:
Niet mogelijk
Inrichting:
Authentiek gezellig.
Oppervlakte:
Totaal ca. 343 m². per verdieping ca. 85 m².
Keuken:
Compacte keuken

Informatie over dit object

Een karakteristiek café dat een aanzienlijke bekendheid geniet in de omgeving van Zaandam. Vanaf de straat gezien valt het pand direct op, mede door de authentieke muurschilderingen van Amstel bier. Het object is verdeeld over vier verdiepingen en ligt nabij hét uitgaansplein van Zaandam.

Bij binnenkomst betreedt men direct het café veel authentieke elementen zijn terug te vinden in het interieur. De houten, robuuste bar springt daarbij direct in het oog, de compacte keuken die van alle benodigdheden is voorzien begeeft zich achter het zitgedeelte.  Op de eerste verdieping treft men eveneens een mooie, open ruimte aan met een tweede bar. Zo kunnen naast de gezelligheid van de vaste gasten er ook besloten feesten gehouden worden. De ruimte is tevens te gebruiken voor dart evenementen. In de kelder zijn de goed onderhouden toiletten, kelderbierinstallatie en de garderobe gesitueerd. De zolder herbergt een grote ruimte welke dienst kan doen als woning, atelier of als opslag van goederen.

Deze horecazaak is te huur voor maximaal 12 maanden. Dit sfeervolle, authentieke café biedt veel exploitatie mogelijkheden voor een tijdelijke ondernemer.

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden