verkocht
Referentienr.:
1899
Type:
Lunchroom
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Oud-West.
Zitplaatsen:
Ca. 60 zitplaatsen.
Ligging:
Aan drukke doorgaande route, pleintje nabij water.
Doelgroep:
Buurtbewoners, bedrijven en passanten.
Openingstijden:
Conform horeca IV (lunchroom).
Terras:
Ca 60 zitplaatsen.
Inrichting:
Hoogwaardig.
Oppervlakte:
Ca. 120 m².
Keuken:
Professioneel, conform franchise eisen.
Huurprijs:
€ 3.100

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
Conform franchise.

Informatie over dit object

Deze dagformule welke in franchise vorm wordt aangeboden (en dient te blijven) wordt al jaren succesvol gerund door de huidige franchisenemer. Daarbij is er voortdurend geïnvesteerd in inventaris, het opleiden van goed personeel en het optimaliseren van de exploitatie. Hoewel geen verplichting; zijn er een aantal medewerkers die goed zijn ingewerkt en als een vast, betrouwbaar team draaien.

Afgelopen jaren is in de nabije omgeving van deze locatie de straat een lange tijd gesloten geweest, echter zowel na de opening van de straat als daarvoor een prima omzet te waarnemen.

Huidige eigenaar van de exploitatie runt de locatie al bijna 7 jaren en heeft zijn oog laten vallen op een nieuwe project. Nu de straat weer geheel opnieuw is ingericht en de cijfers als vanouds stabiel zijn, een goed moment om de zaak over te dragen.

De locatie heeft tevens een sfeervol terras van ca. 60 zitplaatsen, welke door de hoekligging gunstig is gelegen t.o.v. de zon, tevens is er vergund een groot deel terras aan het water gecreëerd.
Zo is er continu een deel in de zon of juist in de schaduw, waardoor er altijd verspreid over het gehele terras mensen plaatsnemen. De geplaatste bloembakken, verschillende zitgedeelten met of zonder parasols, draagt bij aan een prettig sfeer om op het terras plaats te nemen
Verder is de franchiseformule in een authentiek pand gevestigd aan een doorgaande (drukke) weg richting het centrum of juist Oud-West. Ook de tramhalte is direct aan de overkant te vinden en is er veel fiets- en voetgangersverkeer.

Het authentieke pand is goed zichtbaar vanaf de buitenkant en volledig omgeven door een grote raampartij. Bij binnenkomst treft men direct het zitgedeelte aan waar nog eens 50 personen plaats kunnen nemen. Ook is de counter logisch geplaatst waardoor er goed zicht is op het gehele zitgedeelte binnen en buiten. De zitplaatsen aan de ramen bieden een leuk overzicht op de doorgaande weg of de naastgelegen gracht.

Alle inventaris wordt in volle eigendom overgedragen, het betreft een gezonde exploitatie zonder schulden met een prima netto resultaat.

Succesvolle franchiseformule op een hoek locatie, terras aan het water, Amsterdam Oud-West.
Type:
lunchroom
Huurprijs:
€ 3.100
Overnameprijs:
€ 239.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden