Referentienr.:
1960
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Centrum.
Zitplaatsen:
Ca. 90 zitplaatsen.
Ligging:
Reguliersdwarsstraat
Doelgroep:
Toeristen, buurtbewoners & Amsterdammers.
Openingstijden:
Conform Horeca IV (restaurant) door de weeks tot 01:00uur en in het weekend tot 03:00uur.
Terras:
Ca. 40 zitplaatsen.
Inrichting:
Hoogwaardig.
Oppervlakte:
Ca. 200m².
Keuken:
Professionele horeca keuken incl afzuiginstallatie en keukenlift.
Overname:
€ 685.000

Marktconforme financieringsmogelijkheid van toepassing!

Huurprijs:
€ 8.000

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
Geen verplichtingen.

Informatie over dit object

Met een brede pui, ruim terras, hoge plafonds, hoogwaardig ingericht is deze horecagelegenheid middenin de bekende uitgaanstraat van het centrum van Amsterdam gelegen.

De Reguliersdwarsstraat blijft nog steeds een enorme aantrekkingskracht houden op het grotere publiek. Ook het kantoorgebouw op de hoek met de Geelvincksteeg is recentelijk geheel van binnen en buiten gerenoveerd waar onder anderen Booking.com B.V. zich heeft gevestigd.

Door de actieve winkeliersvereniging welke onder de naam ‘Secret Village’ (verwijzing naar de mooie gracht-tuinen achter de horecaglegenheden) wordt er veel in de straat geinvesteerd, om het aanzien, de leefbaarheid en de aantrekkingskracht van de straat te behouden en zelfs te versterken.

Aan de drukke kant van de straat, in een duidelijk zichtbaar, breed pand is de betreffende gelegenheid te vinden. Bij binnenkomst treft men direct de verkoopruimte aan, waarbij de hoge plafonds en de sjieke bar opvallen. De gehele ruimte is hoogwaardig afgewerkt en met zorg ingericht.

Verder naar achteren, loopt de verkoopruimte links door en is er middels een vide extra zitruimte gecreëerd. Achter de bar kan men naar de eerste verdieping waar een professionele horecakeuken is geplaatst. Middels een keukenlift worden de gasten van diners voorzien. Hoewel de bestemming Horeca IV betreft (restaurant) is ook aan de akoestiek en geluidsisolatie gedacht. Er kan op een behoorlijk hoog niveau tijdens of na de diners voor entertainment worden gezorgd, daar is eveneens een goede geluidsinstallatie voor aanwezig.

Op de eerste verdieping is naast de horeca keuken ook nog een exploitatieruimte te vinden, eventueel in te richten voor (besloten) partijen, nu doet het dienst als kantoor/ opslag.

In het ruime souterrain zijn de toiletten en eveneens opslagruimte te vinden.

Onder voorbehoud van gunning huidige eigenaar is er een gunstige financieringsregeling met betrekking tot de overname bespreekbaar.

 

Riante uitgaansgelegenheid centrum van Amsterdam.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 8.000
Overnameprijs:
€ 685.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden