verkocht
Referentienr.:
1960
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Centrum.
Zitplaatsen:
Ca. 90 zitplaatsen.
Ligging:
Reguliersdwarsstraat
Doelgroep:
Toeristen, buurtbewoners & Amsterdammers.
Openingstijden:
Conform Horeca IV (restaurant) door de weeks tot 01:00uur en in het weekend tot 03:00uur.
Terras:
Ca. 40 zitplaatsen.
Inrichting:
Hoogwaardig.
Oppervlakte:
Ca. 200m².
Keuken:
Professionele horeca keuken incl afzuiginstallatie en keukenlift.
Verplichting:
Geen verplichtingen.

Informatie over dit object

Met een brede pui, ruim terras, hoge plafonds, hoogwaardig ingericht is deze horecagelegenheid middenin de bekende uitgaanstraat van het centrum van Amsterdam gelegen.

Bij binnenkomst treft men direct de verkoopruimte aan, waarbij de hoge plafonds en de sjieke designbar opvallen. De gehele ruimte is hoogwaardig afgewerkt en met zorg ingericht.

Verder naar achteren, loopt de verkoopruimte geheel links door en is er middels een vide extra zitruimte gecreëerd. Achter de bar kan men naar de eerste verdieping waar een professionele horecakeuken is geplaatst. Middels een keukenlift worden de gasten van diners voorzien. Hoewel de bestemming Horeca IV betreft (restaurant) is ook aan de akoestiek en geluidsisolatie gedacht. Er kan op een behoorlijk hoog niveau tijdens of na de diners voor entertainment worden gezorgd, daar is eveneens een goede geluidsinstallatie voor aanwezig. Zoals alle installaties van zeer hoog niveau zijn.Op de eerste verdieping is naast de professionele horeca keuken ook nog een exploitatieruimte te vinden, eventueel in te richten voor (besloten) partijen, nu doet het dienst als kantoor/ opslag.

In het ruime souterrain met een hoog plafond zijn de toiletten en eveneens een opslagruimte te vinden.

Door de actieve winkeliersvereniging welke onder de naam ‘Secret Village’ (verwijzing naar de mooie gracht-tuinen achter de horecaglegenheden) wordt er veel in de straat geïnvesteerd, om het aanzien, de leefbaarheid en de aantrekkingskracht van de straat te behouden en te versterken.

Onder voorbehoud van gunning huidige eigenaar is er een gunstige financieringsregeling met betrekking tot de overname bespreekbaar.

Pilot

Ook is er een regeling mogelijk middels een pilot jaar te exploiteren waarna een besluit volgt voor
(g)een definitieve overname. Een dergelijke regeling is onder voorbehoud goedkeuring huidige eigenaar en met een substantiële aanbetaling als logische vereiste.

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden