verkocht
Referentienr.:
1939
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam West
Zitplaatsen:
Ca. 100 zitplaatsen
Ligging:
Op hoeklocatie
Doelgroep:
stadbewoners, buurtbewoners en toeristen
Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Ca. 114 m². Ca. 75 zitplaatsen
Inrichting:
Hoogwaardig modern met veel lichtinval
Oppervlakte:
Ca. 205 m²
Keuken:
Zeer professionele open keuken
Huurprijs:
€ 2.500

per maand. Excl. btw.

Verplichting:
Energiecontract

Informatie over dit object

Dit modern en fijn ingerichte restaurant op de hoek aan een gezellig plein heeft een aantrekkingskracht op buurtbewoners, bedrijven en passanten. Het bruisende van Amsterdam West komt niet alleen tot uiting in de nabijgelegen Foodhallen. Een aantal hippe, creatieve concepten zoals ‘Hotel Not Hotel, Meneer de Wit heeft Honger hebben zich eveneens succesvol gevestigd in de straat. Om de hoek zijn Bar Baarsch, Partisan, Hotel Chasse en Bar Radijs te vinden en aan het eind van de straat bevindt zich het goedlopende Edel. Dit restaurant bevindt zich exact in het midden van dit aantrekkelijke gebied wat inmiddels is uitgegroeid tot een steeds meer welvarende buurt.

Het restaurant zelf is enkele jaren geleden vanuit een volledige casco staat opgebouwd. Daardoor zijn alle installaties conform de meest recente eisen gerealiseerd. Het horecabedrijf is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft de zaak een jaar geleden een gehele make-over gekregen wat betreft hoogwaardig interieur.

Bij binnenkomst bevindt zich direct aan de rechterzijde de garderobe. Aan de linkerzijde zijn circa 30 zitplaatsen gesitueerd met daarachter de open professionele keuken. Aan de keuken is de ruime hoekbar die tevens is voorzien van barkrukken. Aan de rechterzijde van de zaak langs de ramen zijn de rest van de tafels gesitueerd met achterin de zaak een meer afgezonderde ruimte voor ca. 10 personen. Hier bevinden zich eveneens de dubbele toiletten. De totale ruimte leent zich ook ideaal voor grootte groepen en partijen. Het terras is zeer riant en valt goed op. Hier kunnen ca. 75 zitplaatsen gecreëerd worden.

Riante horecazaak met groot terras in Amsterdam West
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.500
Overnameprijs:
€ 247.500

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden