Referentienr.:
1974
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ligging:
Op het Leidseplein
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen en stadsbewoners.
Openingstijden:
Thans gesloten
Terras:
Ca. 17 m² serre
Inrichting:
Authentiek
Oppervlakte:
Totaal 178 m²
Keuken:
Professioneel
Overname:
€ 575.000
Huurprijs:
€ 13.750

per maand. Excl. btw.

Verplichting:
Brouwerij verplichting

Informatie over dit object

Dit sfeervolle en toonaangevende visrestaurant met een authentieke Amsterdamse uitstraling is gelegen bij het drukbezochte Leidseplein. Dit plein heeft een grote aantrekkingskracht op zowel toeristen als plaatselijke bewoners. Naast voorgenoemde doelgroep trekt het restaurant eveneens concert- en theaterbezoekers aan van Paradiso, DelaMar Theater en de Stadsschouwburg. Dit visrestaurant heeft haar naamsbekendheid te danken aan de vroegere glorie toen vele bekende elite hier kwamen.

Door de ligging van het object kan het volledig meegenieten met de vernieuwingen van het Leidseplein. Deze vernieuwing geven de toegankelijkheid van het plein en de aanloop naar het restaurant een enorme boost.

Het restaurant is verdeeld over 3 verdieping. De begane grond heeft een aangebouwde serre. De drie verdiepingen inclusief serre beslaan circa 178 m². Op de begane grond bevind zich de bar en de zeer professionele open keuken inclusief spoelstraat. De eerste verdieping beschikt eveneens over een keuken en spoelstraat. Op zowel de eerste als de tweede verdieping bevindt zich een extra bar met daarbij opslagruimten. De derde verdieping dient als opslag, kleedruimte en kantoor.

Volgens het bestemmingsplan is een horeca 3 en 4 bestemming mogelijk op deze locatie. Momenteel ligt er een aanvraag bij de gemeente voor een horeca 3 (eetcafé/ café) vergunning.  De huidige vergunning van het restaurant is horeca 4 (lunchroom/ restaurant).

Riante horecazaak aan het Leidseplein te Amsterdam
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 13.750
Overnameprijs:
€ 575.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden