verkocht
Referentienr.:
1722
Type:
Eetcafe
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Zuid
Zitplaatsen:
Ca. 60 zitplaatsen in de huidige opstelling
Ligging:
In Amsterdam Zuid aan een druk plein
Doelgroep:
Passanten, werkenden, buurtbewoners en toerisme.
Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Ca. 30 zitplaatsen
Inrichting:
Gezellig met twee verschillende ruimtes
Oppervlakte:
Keuken:
Professioneel met afzuiging

Informatie over dit object

Mooie eet- en drinkgelegenheid in Amsterdam-Zuid, direct gelegen aan een druk plein. De locatie beschikt over een prachtig zonovergoten hoekterras. Omgeven van winkeliers en bedrijven met als gevolg dat er veel passantenverkeer is van buurtbewoners en toeristen. Uiterst geschikte locatie voor ondernemers die over de creativiteit en durf beschikken om met touroperators te werken. Een goede en snelle bereikbaarheid via de A10.

De locatie heeft een mooie aantrekkingskracht voor diverse doelgroepen vanuit de nabijgelegen hotels en bedrijven; passanten/studenten/toeristen. De buitenkant van het object valt op door het ruime en opvallende hoekterras. Van binnen is het object volledig gerenoveerd en vanwege de hoeklocatie volledig omgeven van een grote raampartij. Dit zorgt voor een lichte zaak waarbij mensen vanuit het restaurantgedeelte naar buiten kunnen kijken. Het restaurant is verdeeld in zowel een voorgedeelte, (zijnde bar-restaurant) als achterzijde (zijnde  restaurant). De keuken is zeer compleet en professioneel ingericht, inclusief professionele afzuiging en een keukenlift. Ook biedt de keuken doorkijk vanuit het restaurantgedeelte. Onderpandig is gelegen een complete spoelkeuken, alsmede een biertankinstallatie.

De bereikbaarheid naar Amsterdam centrum is goed; zo is er een snelle verbinding naar het nabij gelegen Rijksmuseum, Vondelpark en andere Amsterdamse hotspots.

Kortom: een instapklaar compleet horecabedrijf op een gunstige locatie ter overname. 

 

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden