Referentienr.:
2091
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 44 zitplaatsen
Ligging:
Dorp van Amstelveen
Doelgroep:
Dagjesmensen, buurtbewoners en mensen uit omliggende plaatsten en steden
Openingstijden:
Terras:
Zeer ruime gevelbanken en gevelstoelen
Inrichting:
Modern en sfeervol
Oppervlakte:
Ca. 140 m²
Keuken:
Professionele keuken met afzuigpijp naar het dak
Overname:
€ 135.000
Huurprijs:
€ 2.907

per maand. Excl. btw.

Verplichting:
Geen verplichting

Informatie over dit object

Dit monumentale pand is gelegen middenin het Oude Dorp van Amstelveen. Deze gezellige dorpssfeer is hier dan ook goed merkbaar. In de straat gebeurd veel en huisvest diverse winkels en horeca. Deze straat is een scheiding van een woongebied en het Amsterdamse Bos met op steenworpafstand De Poel. Zeker in de zomerperiode is deze omgeving een ware hotspots voor recreatiegasten.

De voorliggende Dorpsstraat is al een eenrichtingsweg, naast het wandelende publiek en de fietsers. Deze straat zal op korte termijn waarschijnlijk helemaal voor verkeer worden afgesloten, waardoor het heerlijk rustig wordt en blijft.  Het pand valt op dankzij zijn monumentale uitstraling en de gevelbanken aan de gevel. Het grote raam in de voorgevel, welke ook geopend kan worden, zorgt voor veel lichtinval een leuk zicht op de straat.

Het interieur is sfeervol modern en beschikt over 2 hoekbanken aan de ramen en biedt plaats aan ongeveer 45 personen. In het midden van de zaak is er een fijne bar waaraan eventueel gezeten kan worden. Achterin de zaak is de zeer professionele en ruime keuken (27 m²). Deze beschikt over een afzuiging naar het dak en de vet put is buiten. Er zijn aparte opslagruimtes en een kleine kamer van ca. 10 m² voor private invulling voor kleine groepen. Voor de leveranciers is een aparte opgang naar de opslag voor de keuken. In de gang bevinden zich aan de achterkant de toiletten.

Kortom: dit restaurant, op hele fijne locatie waar niet vaak horeca te koop staat, kan per direct zonder verplichtingen overgenomen worden.

Restaurant middenin het Oude Dorp van Amstelveen
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.907
Overnameprijs:
€ 135.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden