verkocht
Referentienr.:
1710
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 38 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Nieuwezijds Voorburgwal
Doelgroep:
Toeristen, passanten en vaste gasten
Openingstijden:
huidig, van woensdag t/m zondag
Terras:
Geen terras
Inrichting:
Gezellig en warm
Oppervlakte:
Ca. 80 m²
Keuken:
Professioneel

Informatie over dit object

Dit gezellige restaurant is gelegen in het souterrain aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Direct om de hoek is een van de meest druk belopen passages (Rosmarijnsteeg) gelegen.
Recht tegenover de zaak bevindt zich het Amsterdam Museum, vele andere trekpleisters zijn op loopafstand gelegen, zoals: ‘t Paleis op de Dam en de Kalverstraat.
Deze ideale ligging zorgt voor een grote doorstroom van dagelijkse voorbijgangers. Ook de tramhalte (Spui) is schuin tegenover de zaak gelegen.

De ontwikkelingen in de nabije omgeving zijn eveneens gunstig, zo wordt er op dit moment aan de overkant aan een nieuwe op te leven warenhuis gewerkt en zijn er plannen om de hoofdingang van het Amsterdam Museum pal tegenover de horecazaak te realiseren.

Bij binnenkomst door middel van de mooie, ruime entree, treft men direct het sfeervolle zitgedeelte aan Huidige ondernemer heeft duidelijk zorg en aandacht besteedt aan de inrichting. Zo is de ruimte een halfjaar geleden gerenoveerd, lichtplan en de muren zijn vernieuwd en is er gekozen voor een authentieke inrichting met moderne details en schilderingen.

Door de binnenkomst via de authentieke entree en dito inrichting is er een toegankelijke sfeer gecreëerd. Verder is de zaak logisch ingedeeld, alles is gelijkvloers, achterin de zaak zijn de bar, toiletten en de semi open keuken (met professionele afzuiging) terug te vinden.

Er rusten geen verplichtingen op de exploitatie. Het restaurant is zonder bedrijfsnaam, maar verder volledig instapklaar over te nemen.

Restaurant in het centrum van Amsterdam
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 3.450
Overnameprijs:
€ 135.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden