verkocht
Referentienr.:
1732
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 65 zitplaatsen.
Ligging:
tussen de grachtengordel
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen en stadsbewoners.
Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Inrichting:
Verzorgd modern
Oppervlakte:
Ca. 195 m² VVO
Keuken:
Professioneel

Informatie over dit object

Vanwege het vervroegd starten van een horecazaak aan de andere kant van Nederland heeft de huidige eigenaar helaas moeten besluiten om zijn zaak in Amsterdam te verkopen.

In de Noorderstraat, naast de Vijzelgracht en achter de Prinsengracht, bevindt zich dit bijzondere restaurant. Uniek gelegen in een souterrain dat over 3 panden verspreid is. De locatie is uitstekend: drukte in de omgeving en een centraal verbindingsstation van de Noord/Zuidlijn om de hoek. Daarnaast zorgen de verschillende hotels, o.a. het Mercure Hotel (eind van de straat), voor vele passanten en bezoekers per dag.

De entree is gevestigd in het pand met nummer 19. Hier bevinden zich de mooi afgewerkte garderobe en de gezellige bar. Vervolgens loopt het door in de panden met nummers 21 en 23. Doordat het bedrijf bestaat uit 3 huisnummers, betreft het een zeer brede en opvallende gevel. Omdat de bedrijfsruimte oorspronkelijk van elkaar gescheiden was, dient zich bij het voorbij lopen van de bar een verrassingseffect aan. Men treft een grote en gezellig ingerichte ruimte, met plaats voor ongeveer 65 personen. Direct naast het sfeervolle zitgedeelte bevindt zich de professioneel uitgeruste open keuken. De zaak is zeer goed geïsoleerd door middel van een box in box systeem

Een complete horecazaak voor deze prijs van dit formaat in het centrum zonder verplichtingen komt niet vaak voor in ons ruime aanbod. Kortom een mooie kans voor iedere ondernemer.

 

Restaurant in een leuke zijstraat van de Vijzelgracht (Centrum-Amsterdam).
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 4.045
Overnameprijs:
€ 49.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden