verkocht
Referentienr.:
3337
Type:
fastfood
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Oud West
Zitplaatsen:
Ca. 12 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Kinkerstraat
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen
Openingstijden:
Zo t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 03:00
Terras:
Inrichting:
sfeervol, recent vernieuwd
Oppervlakte:
Ca. 100m²
Keuken:
Professioneel, incl. afzuigsysteem met afzuigpijp
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Deze prachtige, recentelijk gerenoveerde snackbar is gelegen op een hoeklocatie in Amsterdam Oud-West, namelijk aan het begin van de Kinkerstraat. Nabij de kruising met de Stadhouderskade en de Jordaan. De snackbar word goed bezocht door vele buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen mede door de uitstekende reviews op google.

Bij binnenkomst via de entree welke exact op de hoek van het pand is gelegen valt direct de hoogwaardige afwerking van het interieur en de inventaris op. Werkelijk de gehele aanwezige inventaris is nieuw aangekocht en verkeert nog steeds in een nieuw staat. Men komt eerst in de zit-/wachtruimte waar een aantal zitplekken zijn gesitueerd. Tegen de achterwand staat de professionele bakwand van QBTEC welke voorzien is van een spiegelbakplaat + een bain-marie, daarvoor staat de mooie toon-/werkbank met voldoende werkruimte. Aan de zijkant staat de nieuw softijsmachine van het met Nissei. Wanneer men doorloopt naar achteren komt men in een aparte keuken waar een spoelbak is ingebouwd in de wand. Via de een korte trap naar beneden komt men in de opslagruimte/kantoor. Hier staat een ruime koelcel, de vetafscheider en een frituurolie tank. Tevens beschikt de ruimte over een toilet.

Daarnaast heeft de snackbar een naastgelegen ruimte op de Da Costastraat 97H (circa 50m²) welke inbegrepen is in de huurprijs en naar eigen wens kan worden ingevuld.

Deze goed afgewerkte en goedlopende snackbar (fastfood) welke instap klaar is, is per direct en zonder verplichtingen over te nemen.

Recent gerenoveerde snackbar op hoeklocatie in Amsterdam Oud-West
Type:
fastfood
Huurprijs:
€ 1.830
Overnameprijs:
€ 175.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden