prijsaanpassing
Referentienr.:
2239
Type:
Onroerend goed
Status:
Prijsaanpassing
Stadsdeel:
Enkhuizen
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Haven
Doelgroep:
Buurtbewoners en toeristen
Openingstijden:
Dagelijks 07:00 - 24:00
Terras:
Ca. 40 zitplaatsen
Inrichting:
Sfeervol
Oppervlakte:
Ca. 300m2
Keuken:
Ruim en professioneel
Overname:
€ 775.000

k.k.
Betreft het Onroerend Goed + horecaexploitatie (goodwill + inventaris)

Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Het pand is gelegen aan de Buitenhaven van Enkhuizen op steenworpafstand van het NS-station, welke een directe verbinding heeft met Amsterdam CS. De bereikbaarheid is hierdoor goed te noemen mede door de nieuwe snelweg (N307) verbinding naar de A7 en de Markerwaarddijk naar Lelystad. Naast het NS-station is er een grote parkeerplaats waar gratis parkeren is toegestaan.

Het restaurant beschikt over een ruim terras op het zuiden met circa 40 zitplaatsen. Bij binnenkomst zijn aan de linker- en rechterzijde zitplaatsen. Door de vele raampartijen aan alle zijden van de zaal is er voldoende lichtinval en lijkt het restaurant optisch nog ruimer. Voordat men de keuken inloopt komt men langs de bar, hierna volgt een kleine voorbereidingsruimte welke tot de ruime professionele keuken leidt. De keuken heeft een gescheiden spoelkeuken. De kelder van circa 20 m² dient als opslagruimte net als de garage met overhead-deur welke tevens gebruikt wordt als leveranciersingang.

Tevens beschikt het pand over een 1e etage (ca. 95m²) en 2e etage (ca. 60m²). Hier is één woonruimte toegestaan, let op dit is geen bedrijfswoning maar een gescheiden appartement met eigen huisnummer. Hier dient enkel nog een eigen toegang voor gerealiseerd te worden en wat aftimmerwerk. Het e.e.a. is al uitgezocht en kan bij serieuze interesse overlegd worden met geïnteresseerden. Het appartement is nog niet gesplitst.

Het Onroerend Goed + de horecaexploitatie zijn per direct en geheel zonder verplichtingen over te nemen.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden