Referentienr.:
1866
Type:
Lunchroom
Status:
Actief
Stadsdeel:
Amsterdam Oost
Zitplaatsen:
Capaciteit voor ca. 50 zitplaatsen.
Ligging:
Centraal, winkelstraat, nabij tramhalte.
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en omliggende bedrijven.
Openingstijden:
Let op! Conform Horeca IV, echter tot 03:00uur snachts door de weeks, in het weekend van 07:00uur tot 04:00uur 'snachts.
Terras:
Capaciteit voor ca. 20 zitplaatsen.
Inrichting:
Modern, sfeervol.
Oppervlakte:
Ca. 100 m².
Keuken:
Compleet, open keuken. Afzuigpijp naar het dak toe.
Overname:
€ 70.000
Huurprijs:
€ 1.500

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
1 medewerker vast in dienst, verder geen verplichtingen.

Informatie over dit object

Deze horecagelegenheid staat op de eerste plaats van dagexploitaties in Amsterdam op Tripadvisor. Daardoor weten toeristen in grote getalen de zaak goed te vinden. Echter ook buurtbewoners en bedrijven . Een van de voordelen van deze locatie is dat men ook een ruimte apart kan afhuren voor feesten en/ of vergaderingen.

Het pand is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd door woningbouwverenging, tevens verhuurder, Eigen Haard. Alle deuren aan de voorzijde van het pand leiden naar het restaurant. Er is geen trappenhuis in het midden van het pand.

Aan de voorzijde heeft men de mogelijkheid voor een terras voor ca. 30 zitplaatsen. Tevens is de tramhalte binnen steenworpafstand. De Czaar Peterstraat heeft daarbij de laatste jaren een volledige metamorfose ondergaan, waar men nu de voordelen van heeft.

Bij binnenkomst treft men direct een vide indeling aan, links kan men naar de exploitatieruimte die zich beneden bevindt, waar tevens de toiletunits zijn geplaatst. De ruimte beneden is apart te bereiken, ook via de buitenzijde en is daardoor ook uitermate geschikte om af te huren voor besloten feesten.

Aan de rechterzijde betreedt men direct de open keuken met servicebalie, over de gehele ruimte boven is verder het restaurantgedeelte te vinden. De huidige eigenaar heeft met veel gevoel voor sfeer de bedrijfsruimte van binnen volledig opgeknapt en ingericht. Dankzij het authentieke pand met een grote voorpui is er veel daglichttoetreding in zijn zaak. Alle inventaris is in eigendom, ook de apparatuur en koffiemachine in de keuken. Er zijn geen leveranciersverplichting, van personeel is er 1 vast in dienst o.b.v. 24 uren per week conform Horeca CAO loon. De betreffende medewerker is echter een trouwe kracht zonder enige ziekteverzuim in de afgelopen 3 jaren.

Huidige ondernemer heeft het concept bedacht en uitgerold en vindt het nu tijd om aan een nieuw project te beginnen.

 

 

 

Populaire, moderne dagexploitatie Amsterdam Oost, Czaar Peterstraat.
Type:
lunchroom
Huurprijs:
€ 1.500
Overnameprijs:
€ 70.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden