verkocht ovb
Referentienr.:
3149
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht ovb
Stadsdeel:
De Pijp
Zitplaatsen:
Ca. 50 tot 60 zitplaatsen.
Ligging:
Drukke, doorgaande route in winkel-horecastraat.
Doelgroep:
Buurtbewoners, passanten en bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning, tot 01:00uur door de weeks en 03:00uur in het weekend, alcoholvergunning mogelijk.
Terras:
Inrichting:
Modern, goed onderhouden, complete keuken, zitgelegenheid en (buiten)terras.
Oppervlakte:
Ca. 130m2.
Keuken:
Ruim, zichtbaar vanaf voorgevel, inclusief alle faciliteiten (professioneel afzuigsysteem met grote afzuigcapaciteit, koel-vriescel, professionele bakwand )
Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Restaurant midden op de drukke Ferdinand Bolsraat, in zeer representatieve staat en logische ingedeelde verkoopruimte. Van de buitenkant valt het pand goed op, de volledig te openen schuifpui zorgt dat er ook een bescheiden terras kan worden gecreëerd wat weer meer gasten naar binnentrekt.

Bij binnenkomst is direct links een grote, open keuken geplaatst waardoor vanaf de buitenkant de activiteit in de keuken al kan worden waargenomen. Het pand is breed genoeg dat er rechts direct zitplaatsen (15) zijn gemaakt en er nog voldoende loopruimte overblijft.

Achter de keuken en bar is er nog een sfeervolle zitruimte geplaatst met tafels, hoekjes, zitbanken, planten en stoelen. Deze ruimte biedt aan nog eens 30 personen plaats (capaciteit voor 40).

De gehele ruimte is hoogwaardig verbouwd, nieuwe schuifpui geplaatst, moderne afzuigsysteem geïnstalleerd, moderne friteuse en bakwand, geísoleerd en gestuukt plafond inclusief wegwerken van (airco- en stereo-)installaties.Aan de achterkant zijn de gescheiden man-/vrouw toiletten te vinden en is er nog een gorte opslagruimte gemaakt met een inloop koel- en vriescel.

Het is een veganistisch concept dat inspeelt op de huidige trends en waarbij passende cocktails en of speciaal biertjes worden geserveerd. Dit gehele concept is nu ter overname (zonder schulden of leveranciersverplichtingen).

Modern restaurant aan drukke Ferdinand Bolstraat.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 5.200
Overnameprijs:
€ 195.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden