verkocht
Referentienr.:
2105
Type:
Winkel / delicatessenzaak
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ligging:
Hoek Prinsengracht en Westerstraat aan de Noordermarkt
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen en buurtbewoners.
Openingstijden:
Mogelijke openingstijden dagelijks 07:00 uur - 22:00 uur
Terras:
Inrichting:
Ambachtelijke winkel
Oppervlakte:
<20 m2 winkelruimte
Keuken:
Gekoelde vitrine
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Deze (ijs)winkel is gelegen op een unieke hoeklocatie hartje Jordaan op de Noordermarkt met zicht op de Prinsengracht. Dankzij de ligging aan de gracht en op loopafstand van het Anne Frankhuis en, het van de appeltaart bekende café ‘De Winkel’ kan men op deze locatie door het heen en weer lopen van toeristen en dagjesmensen duizenden passanten per dag verwachten. 2 keer per week is er markt voor de deur, een biologische markt en een Vintage markt.

De zaak bestaat aan drie zijden volledig uit ramen waardoor er veel lichtinval en het extra goed opvalt. Op de begane grond bevindt zich de verkoopruimte, waar de grote koel-vries-combi vitrine is geplaatst. De kelder is ruim genoeg en beschikt over een grote inloop vriescel. De zaak leent zich uitstekend voor het meenemen van producten. Voorheen heeft deze winkel veelal dienst gedaan als ijssalon.

De zaak wordt nu verhuurd als een ijswinkel, maar is volgens het bestemmingsplan van de gemeente een eetwinkel. Dit houdt in dat etenswaren verkocht mogen worden, mits deze niet op Prinsengracht zijn bereidt. Koken, bakken, braden, grillen etc. is niet toegestaan op deze locatie, opwarmen wel. De etenswaren dienen elders gegeten te worden.

Op de eerste, tweede en derde verdieping bevindt zich een appartement met eigen opgang. Het appartement beschikt op de eerste verdiepingover een keuken, toilet en douche plus een klein kamertje. Op de tweede verdieping is de huiskamer en op de derde verdieping een slaapkamer met een plafond van 5 meter hoog.

Buitenkant van het pand is 2jaar geleden geschilderd, enkel glas vervangen door dubbel glas. Binnenkant van het pand: Nieuwe vloeren gelegd, plafond en muren gestukt en geschilderd. Nieuwe CV-ketel geplaatst plus nieuwe elektriciteitskast.

Kortom een turn-key exploitatie waar enkel een nieuwe naam op de gevel voldoende is om te starten. Dit 5 verdieping tellende object op triple-A locatie kan per direct overgenomen worden.

Mengformule met bovenwoning op toplocatie op de hoek Prinsengracht/Noordermarkt
Type:
winkeldelicatessenzaak
Huurprijs:
€ 2.600
Overnameprijs:
€ 70.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden