verkocht
Referentienr.:
1787
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Oost
Zitplaatsen:
Ca. 30 zitlpaatsen
Ligging:
Aan het Ij
Doelgroep:
Passanten, dagjesmensen en buurtbewoners
Openingstijden:
Conform bestemming horeca IV
Terras:
Ca. 50 zitplaatsen
Inrichting:
Hoogwaardig en gezellig met veel licht
Oppervlakte:
Ca. 55 m²
Keuken:
Compact

Informatie over dit object

Deze fijne lunchroom/restaurant is gelegen op het in volop ontwikkeling zijnde KNSM eiland met een terras direct aan het water. Het uitzicht is adembenemend en de sfeer in deze omgeving maakt het zeer prettig. De bereikbaarheid is prima te noemen dankzij de voldoende parkeerplekken in de omgeving. Daarnaast is er een direct tramverbinding met Amsterdam Centraal Station. In 2016 is deze zaak nog geheel vernieuwd en ook zeer recentelijk zijn er vernieuwingen doorgevoerd.

Het terras is opgesplitst in een gevelterras met ca. 20 zitplaatsen en een een direct aan het water gelegen terras met ca. 30 zitplaatsen. De zaak is overzichtelijk en praktisch ingericht met in de voorgevel een grote raampartij wat veel lichtinval creëert. Achterin de zaak is een balie/bar met daarachter de compacte maar fijne keuken.

Wegens trieste familieomstandigheden heeft de huidige eigenaar moeten besluiten om zijn net door hem overgenomen horecazaak te moeten verkopen. De volgende ondernemer kan op deze unieke locatie dus een turn-key zaak per direct over nemen en verder exploiteren.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden