verkocht
Referentienr.:
1609
Type:
Lunchroom
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 28 zitplaatsen
Ligging:
Arena Boulevard 54
Doelgroep:
Bezoekers van Villa Arena
Openingstijden:
Thans dinsdag t/m zaterdag van 09:30 - 17:00 uur. Donderdag t/m 21:00 uur. Zondag 11:00 - 17:00 uur. Maandag 12:30 - 17:30 uur.
Terras:
Ca. 28 zitplaatsen
Inrichting:
Hoogwaardig en praktisch
Oppervlakte:
Keuken:
Open keuken

Informatie over dit object

De lunchroom is gelegen in de grootste woonmall van Nederland: Villa Arena te Amsterdam. Deze woonmall is gelegen in Amsterdam Zuidoost en is met openbaar vervoer en auto zeer goed bereikbaar. Deze goede bereikbaarheid wordt ondersteund door het NS-treinstation en de 2500 naastgelegen parkeerplaatsen.

In dit 75.000 m² tellende woonwinkelcentrum zijn 50 woonwinkels gelokaliseerd. In de omgeving zijn ook nog eens grote trekpleisters, zoals de Johan Cruijf Arena en de Ziggodome waar jaarlijks wel 150 evenementen plaatsvinden. Deze lunchroom is geopend tijdens al deze evenementen en is gunstig gelegen ten op zichte van de evenementenlocaties. Naast het winkelend publiek en de evenementenbezoekers, richt deze lunchroom zich met name op de kantorengebruikers in de omgeving. Kantoorgebruikers komen veel langs tijdens de lunch, en daarnaast wordt er eveneens veel catering verzorgd op de kantoorlocaties. Deze uitgebreide woonmall trekt honderdduizenden bezoekers per jaar aan, wat voor een continue stroom aan winkelend publiek zorgt.

De vrijstaande lunchroom is gelegen op de begane grond. het object is compact en is van alle gemakken voorzien. Zitten kan op het ‘overdekte’ terras met bomen, die plaatst biedt voor circa 28 zitplaatsen.

Deze rendabele lunchroom is instapklaar en kan per direct overgenomen worden.

Lunchroom in Villa Arena
Type:
lunchroom

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden