verkocht
Referentienr.:
3066
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 32 zitplaatsen
Ligging:
Nabij het Centraal Station
Doelgroep:
Buurtbewoners, Amsterdammers, dagjesmensen en toeristen.
Openingstijden:
Zo t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 03:00
Terras:
Ca. 4 zitplaatsen
Inrichting:
Sfeervol doch Modern
Oppervlakte:
Ca. 75m² begane grond + 40m² kelder
Keuken:
Professioneel, incl. afzuigsysteem met afzuigpijp
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Deze horecazaak bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam en is gelegen aan de Buiten Brouwersstraat, net om de hoek van de altijd drukke Haarlemmerstraat. De Haarlemmerstraat kenmerkt zich door de mix van vele leuke “lifestyle” winkels, horecazaken en supermarkten. De straat is autoluw en wordt gezien als een fiets- en wandelstraat wat een goede impact heef op de horeca- en retailzaken. De Buiten Brouwersstraat is een zijstraat van de Haarlemmerstraat waar nog wel gewoon met de auto door heen gereden kan worden, een belangrijk punt ten aanzien van de bereikbaarheid van de zaak. Door de centrale ligging nabij het Centraal Station krijgt de zaak ook veel werk gerelateerde gasten.

Direct voor de zaak is een klein maar knus gedoogd terras van twee 2-persoonstafels, met de mooie openslaande deuren in de voorgevel lijkt de zaak optisch nog ruimer en creëert men een gevoel alsof je toch buiten zit. Eenmaal binnen komt men in het zitgedeelte welke bestaat uit circa. 30 stoelen, Rechts achterin de ruimte staat de compacte bar welke overloopt in de professionele, goed onderhouden, open keuken. Links achterin is de garderobe en de dubbele toiletgroepen. Via de bar gaat men naar de ruime kelder van ca. 40m², hier staat een grote koelcel, een werktafel ter voorbereidingswerkzaamheden en blijft er nog genoeg ruimte over voor extra opslag. Ook kan men de kelder gemakkelijke indelen als een productiekeuken of t.b.v. private dining.

De zaak wordt momenteel geëxploiteerd als restaurant maar leent zich ook uitstekend als afhaal- en bezorgzaak door de strategisch goede ligging. Daarnaast is het mogelijk om te koken op zowel gas als elektra.

Deze horecazaak is per direct en geheel zonder verplichtingen over te nemen.

Leuke horecazaak om de hoek van de Haarlemmerstraat
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 1.730
Overnameprijs:
€ 75.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden