verkocht
Referentienr.:
1845
Type:
Afhaal-/bezorg restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amstelveen
Zitplaatsen:
10.
Ligging:
Aan drukke weg.
Doelgroep:
Buurtbewoners, bedrijven.
Openingstijden:
Confom detailhandel Amstelveen.
Terras:
Inrichting:
Volledig inclusief complete inventaris.
Oppervlakte:
Ca. 125 m².
Keuken:
Compleet.
Huurprijs:
€ 1.650

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Deze Japanse delicatessenzaak, sinds 1993 één van de  eerste Japanse delicatessenzaken van Nederland, is een begrip in Amstelveen en omstreken.

De zaak is gelegen aan een bekende doorgaande weg en op 5 minuten loop afstand van het grote winkelcentrum te Amstelveen. De locatie is zeer geschikt voor afhaal/bezorging. Momenteel werkt men al met diverse bekende bezorgdiensten. Men kan dankzij de blauwe zone onbetaald parkeren.

Bij binnenkomst betreedt men direct de winkel die dankzij de brede pui overzichtelijk is en veel licht doorlaat. Naast de vitrines en de wandschappen in de winkel zijn er ook een aantal zitplaatsen gecreëerd. Verder naar achter betreedt men de ruime keuken met inloop koeling, waar een opslagruimte op aansluit. Via een doorgang komt men direct in de bijkeuken terecht. Tevens bevindt zich nog een grote opslagruimte in de basement de winkel. Het pand heeft een achter-en zij-ingang. Ideaal om catering-activiteiten naast de dagelijkse exploitatie te kunnen runnen of zelfs als separate keuken onder te verhuren.

Deze zeer complete exploitatie met een goede naam, vaste klantenkring en een hoog rendement wordt nu ter overname aangeboden.

Na ruim 25 jaar wilt de ondernemer gaan genieten van zijn welverdiende pensioen en neemt hij met pijn in zijn hart afscheid van de zaak.

Gerenommeerde delicatessenzaak Amstelveen.
Type:
afhaalrestaurant
Huurprijs:
€ 1.650
Overnameprijs:
€ 75.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden