Referentienr.:
2032
Type:
Hotel
Status:
Actief
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 80 zitplaatsen.
Ligging:
Direct aan het Markermeer.
Doelgroep:
Toeristen en dagjesmensen.
Openingstijden:
24/7.
Terras:
Riant direct aan het water.
Inrichting:
Hoogwaardig, onlangs vernieuwd.
Oppervlakte:
25 kamers.
Keuken:
Professioneel.
Overname:
€ 350.000

Huurprijs op aanvraag.

Verplichting:
Personeelsverplichting.

Informatie over dit object

Dit hotel is gesitueerd op een unieke locatie in Hoorn, namelijk op het Oostereiland. Dit in de 17e eeuw aangelegde eiland bevindt zich midden op het Markermeer en beschikt dan ook over een geweldig uitzicht. In 2012 is het voormalige gevangeniscomplex volledig getransformeerd en biedt nu ruimte voor onder andere een filmhuis, museum, ontwerpcentrum, toeristisch informatiecentrum en woningen. De locatie bevindt zich naast een grote haven en is op loopafstand van alle interessante hotspots van Hoorn zoals het historisch centrum, het treinstation en het Julianapark. De goede verbinding tussen treinstation Hoorn en Amsterdam centraal, maakt het aantrekkelijk voor gasten die Amsterdam wensen te bezoeken.

Dankzij de situering in een oud monumentaal complex is de historie zowel in het complex als op het eiland sterk merkbaar. Het hotel beschikt over bijzondere hotelkamers (25 kamers), 11 samengevoegde voormalige gevangeniscellen en 14 luxe kamers.

De brasserie op de begane grond is groot en zeker niet enkel bestemd voor hotelgasten. Het terras is gelegen direct aan het Markermeer, wat zeker tijdens de zomer en ware hotspot is om te genieten van het uitzicht. De zaak is hoogwaardig ingericht met luxe interieur en biedt plaats voor circa 50 gasten. Momenteel wordt de brasserie eveneens uitgebuit voor feesten en partijen. Multifunctioneel dus! De bar is gezellig en ruim en de keuken is zeer professioneel.

Kortom: dit hoogwaardig, instapklare en eigentijdse hotel met veel historie kan per direct overgenomen worden.

Hotel inclusief brasserie op unieke locatie in Hoorn.
Type:
hotel
Overnameprijs:
€ 350.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden