verkocht
Referentienr.:
3017
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Oud West
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Jan Pieter Heijestraat
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen
Openingstijden:
Zo t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 03:00
Terras:
Ca. 15 zitplaatsen
Inrichting:
Oppervlakte:
Ca. 85m²
Keuken:
Professioneel, incl. afzuigsysteem met afzuigpijp
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Dit restaurant is gelegen aan de typische horecastraat: de Jan Pieter Heijestraat, waar tal van horecazaken goede exploitaties draaien. Strategisch is dit een interessante locatie: de Jan Pieter Heijestraat is een verbindingsstraat tussen de Kinkerstraat & Overtoom. Mensen vanuit het Vondelpark lopen/fietsen via deze fietsroute richting de stad en/of naar huis. Dankzij het Hallenkwartier heeft het een steeds grotere aantrekkingskracht op een breed publiek.

Door de hoekligging met een terras op het Zuid Westen is deze goed zichtbaar vanaf de drukke straat en is er veel daglichttoetreding. Tevens is het terras gunstig gelegen ten opzichte van de zon.

Bij binnenkomst treedt men direct een overzichtelijke ruimte binnen, zonder hoekjes/ zuilen en of zijwanden. Het verkoopgedeelte binnen heeft een capaciteit van ca. 40 zitplaatsen en is voorzien van een witte gietvloer en hoge plafonds. Achterin is de verkoopbalie te vinden die doorloopt richting de keuken. Ook de keuken is logisch opgezet en prettig om in te werken met veel natuurlijke daglichttoetreding.

De Jan Pieter Heijestraat heeft daarnaast de laatste 10 jaren een gunstige ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die zich nog steeds doorzet. Zo is ook uit gemeentelijke onderzoeken te merken dat de voorspelling is dat het aantal voet- en fietsgangers de
komende jaren nog steeds sterk blijft stijgen. Daarnaast is er door de jaren heen veel goede horeca bijgekomen, dit zorgt ervoor dat een groot publiek de verscheidene zaken prima weten te vinden.

Deze horecazaak is per direct en geheel zonder verplichtingen over te nemen!

Horecazaak op hoeklocatie aan een drukke straat in Amsterdam Oud West
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.477
Overnameprijs:
€ 145.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden