verkocht
Referentienr.:
3049
Type:
Eetcafe
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 45 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Kleine Houtstraat
Doelgroep:
Buurtbewoners, dagjesmensen en toeristen.
Openingstijden:
Zo t/m do 07:00 - 01:00 vrij en zat 07:00 - 02:00
Terras:
ca. 15 zitplaatsen
Inrichting:
Huiselijk en sfeervol
Oppervlakte:
ca. 100m² exclusief 3 bovengelegen woningen
Keuken:
Professioneel, incl. afzuigsysteem met afzuigpijp
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Een sfeervolle horecagelegenheid in het centrum van Haarlem in de Kleine Houtstraat, aangrenzende straat aan de grote markt. De Kleine Houtstraat is al meerde jaren uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland! De bereikbaarheid van de zaak is goed, zo is er in de nabije omgeving een grote parkeergarage en is er een bushalte om de hoek.

De huurprijs geldt voor het gehele pand, met 3 bovengelegen appartementen welke (deels in tijdelijke) in verhuurde staat verkeren. De appartementen kan men middels B&B verhuren, voor een langere termijn of in eigen gebruik nemen.

Voor de zaak is een vergund terras gelegen waar plek is voor circa 15 mensen. Aan de overzijde van de straat heeft de zaak tijdelijke uitbreiding van het terras tot en met zeker oktober 2022. Eenmaal binnen valt direct de gezellige huiselijke sfeer op waar links en rechts verschillende zitplekken zijn gesitueerd. Als men doorloopt staat aan de linkerzijde de mooie ruime bar inclusief een compact opslagruimte. Aan de rechterzijde zijn wandtafels met hoge stoelen waardoor men toch ook het gevoel krijgt van een echte bar. Op deze wijze is er aan de voorkant van de zaak een restaurant/zitgedeelte gecreëerd en achterin de zaak een borrelgedeelte. Helemaal achterin de ruimte is de professionele keuken gerealiseerd. Tevens beschikt de zaak over dubbele toiletgroepen.

De zaak is zeer geschikt voor borrels, feesten en grote partijen. Het verkrijgen van een nacht-/ avondvergunning is mogelijk voor deze zaak om zo de openingstijden te verruimen naar 05:00 ’s nachts.

Het intellectuele eigendom van handelsmerk “Bar Boef” word door de koop overgedragen en concept is eventueel uit te breiden.

De zaak is per direct en geheel zonder verplichtingen over te nemen.

Horecazaak met terras inclusief 3 appartementen in het centrum van Haarlem
Type:
eetcafe
Huurprijs:
€ 4.350
Overnameprijs:
€ 110.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden