verkocht
Referentienr.:
3102
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Amstel.
Zitplaatsen:
Ca. 150 zitplaatsen binnen.
Ligging:
Nabij de Amstel, centraal, goed bereikbaar.
Doelgroep:
Naast de hotelgasten, lokale Amsterdammers en bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning, tot 01:00uur door de weeks en 03:00uur in het weekend, alcoholvergunning mogelijk.
Terras:
Ca. 80 zitplaatsen terras.
Inrichting:
Zeer hoogwaardig, complete inrichting, inclusief zitmeubels, planten, keukenapparatuur en tafels.
Oppervlakte:
Ca. 500m².
Keuken:
Moderne, professionele (kouden - en warme -) keuken, indrukwekkend uitzicht over de stad.
Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

 

In een revolutionair gebouw volledig in het teken van ‘circulariteit’ wordt een unieke hoogwaardige horeca exploitatie mogelijkheid aangeboden.

Het hotel is door twee gerenommeerde architecten gezamenlijk bedacht, Bekende nationale en internationale interieur architecten hebben vervolgens elke verdieping een eigen sfeer gegeven. Alle verdiepingen tezamen dragen bij aan de kern: een hyper modern, circulair hotel waarbij lokale en internationale gasten in een energieke omgeving geïnspireerd danwel verbonden worden.

De commerciële (restaurant-) ruimte gelegen op de bovenste verdieping, met een eigen (directe) lift verbinding wordt ter huur aangeboden. De ruimte is daarbij ook al volledig exclusief ingericht!

Het hotel heeft door zijn ontwerp en visie al de nodige (internationale) aandacht gegenereerd. De nieuwe hotel eigenaar is nu op zoek naar een passende horeca formule voor de bovenste verdieping.

Het hotel beschikt over een eigen (ruime) parkeergarage, een indrukwekkende lobby en een lift passage welke direct toegang geeft tot het restaurant op de bovenste verdieping.

Eenmaal aangekomen in de entree hal, maakt de ruimte indruk door het ontwerp en het 360 graden uitzicht over de gehele stad. Er zijn maar weinig tot wellicht geen andere horecagelegenheden waar de skyline van de stad zo naar binnen komt. Van de Amsterdam Arena tot aan de Amstel, de grachtengordel en de Haven van Amsterdam.

.

Indeling

Entreepasage lift (6 liften totaal), biedt direct toegang tot eerste zitgedeelte met uitzicht over Amsterdam Zuid(Oost) en de Arena. Direct rechts zijn via een moderne hal de twee buiten terrassen te vinden, welke uitzicht geven op o.a. de Amsterdamse Grachtengordel.

Daar is tevens de trap te vinden naar verdieping beneden de toiletruimten, waarbij tevens is gekozen ook hier het uitzicht over de stad in volle glorie te laten terug komen.

Links, treedt men het hoofdgedeelte van de commerciële ruimte binnen, met een grote bar inclusief een twintig tal zit plekken in de hart van de ruimte, de gehele omtrek zijn gescheiden zitplaatsen rondom het uitzicht van de stad geplaatst (capaciteit totaal ca. 200).

De zitgedeelten aan de raamkanten worden via een open loopverbinding met elkaar verbonden.

Voor de bar, aansluitend, is de ruime, professionele (kouden) keuken geplaatst met aangrenzend het was-en spoelgedeelte. Er is een keukenlift aanwezig. Een verdieping lager is er eveneens een professionele (warme) keuken geplaatst met professionele afzuiging voor alle warme c.q. grill gerechten.

Verhuurvoorwaarden

De gehele ruimte wordt ’turn key’ opgeleverd. De totale inrichting inclusief keuken inventaris wordt in bruikleen beschikbaar gesteld aan de nieuwe huurder. De huidige hoteleigenaar (Tristan Capital Partners) hecht veel waarde aan een passende horeca exploitatie.
Er wordt onder anderen daarom voor de inrichting geen overname gevraagd. Wel zal goed gekeken worden naar de credentials van de mogelijke geïnteresseerde partijen.
De servicekosten zijn exclusief de huurprijs. De servicekosten bedragen € 1.500,= per maand. In deze kosten zit geen gas, water, elektriciteit .
Wel het onderhoud van de lift, schoonmaken ramen, onderhoud ventilatie.
De huurvoorwaarden zijn daarnaast niet onderhandelbaar. Wel is het mogelijk om een eigen inrichting/ concept in deze ruimte te bedenken en te exploiteren. Verhuurder denkt hierbij over een aantal punten mee (marketing/ promotie/ huurtermijn 5 + 5 of 10 + 5).

De ruimte, de indeling, het hotel en de voorwaarden scheppen een mooie, realistische horeca uitdaging.
De ruimte wordt zonder verplichtingen ter huur aangeboden.

 

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op


    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden