Referentienr.:
3374
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 70 zitplaatsen.
Ligging:
Centraal, veel passanten.
Doelgroep:
Toeristen, vaste klanten en passanten.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning (restaurant)
Terras:
Aan beide zijden
Inrichting:
Authentiek, hoogwaardig.
Oppervlakte:
Ca. 200m²
Keuken:
Professionele horeca keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.
Overname:
€ 595.000
Huurprijs:
€ 7.500

per maand te vermeerderen met BTW en meerpremie assurantie.

Verplichting:
Personeelsverplichting

Informatie over dit object

Hoogwaardig horeca etablissement op een top locatie in het centrum van Amsterdam, nabij het Centraal station.

Het restaurant staat al jaren bekend als een van de betere horecagelegenheden in het toeristische centrum van Amsterdam waar ook nog veel lokale mensen de weg naar toe vinden.

De brasserie wordt geëxploiteerd in een voormalig pakhuis, welke vrij recent volledig is gerestaureerd. Het pakhuis dateert uit 1659. Gasten lunchen of dineren in nog steeds een authentieke omgeving met een karakteristiek interieur, hoge plafonds (ruim 4 meter), antieke lambriseringen en de eeuwenoude bouwmuren.

Doordat de authentieke elementen bewaard zijn gebleven en recentelijk zijn gerestaureerd heeft de gelegenheid een frisse moderne uitstraling zonder dat dit ten koste is gegaan van de authentieke sfeer.

Uniek aan deze ruimte is dat de zaak over twee ingangen bevindt, met aan beide zijden een vergund terras. Hierdoor is de zaak laagdrempelig en vanuit twee drukke, bekende straten te bereiken.

Bij binnenkomst aan beide zijden betreedt men de ruime verkoopoppervlakte dat de capaciteit heeft voor zeker 70 couverts. De eveneens authentieke, maar gemoderniseerde bar bevindt zich in het midden van de ruimte voor een goed overzicht aan beide zijde en makkelijk is te bedienen.

De toiletten en hoogwaardige horecakeuken zijn in het souterrain geplaatst. Ondanks dat de ruim opgezette keuken in het souterrain bevindt, is er met succes veel tijd en aandacht aan de lichtinval besteedt voor een zo prettig en productief mogelijke werkomgeving .

Het souterrain bevindt zich in een droge kelder bak met voldoende ventilatie, opslag en ruimte voor de klassiek opgezette sanitaire ruimten.

Dit complete en unieke horecabedrijf wordt nu ter overname aangeboden. Een eventuele overeenstemming is onder voorbehoud van selectie en goedkeuring vanuit de huidige eigenaar.

 

 

Hoogwaardige horeca etablissement centrum Amsterdam nabij Centraal Station.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 7.500
Overnameprijs:
€ 595.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden