verkocht
Referentienr.:
1882
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 52 evt. uit te breiden tot ca. 65
Ligging:
Haarlem, nabij het Houtplein
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en passanten
Openingstijden:
Terras:
Gevelterras, 4 zitplaatsen
Inrichting:
Hoogwaardig, compleet, hip
Oppervlakte:
Ca. 130m²
Keuken:
Compact, compleet en professioneel
Huurprijs:
€ 2.000

In overleg kan er kantoor mee worden gehuurd.

Verplichting:

Informatie over dit object

Dit bijzonder mooi ingerichte restaurant is gelegen nabij het Houtplein aan de rand van Haarlem Centrum en de Bosch en Vaart buurt.

Deze voormalig meubelzaak is een jaar geleden omgebouwd tot unieke horecalocatie, met hoge plafonds en een grote pui. De benodigde bestemmingswijzigingen zijn gerealiseerd (Horeca II) en alle voorzieningen in het pand zijn nieuw.

De locatie heeft onder andere een afgewerkte betonnen vloer met vloerverwarming, nieuwe toiletgroepen, zware kwaliteit afzuiging, ondergrondse vetput van 2m3, grote koelcel en een 8 meter lederen wandbank.

De zaak gelegen op een steenworp van het Haarlemmerhout park, tussen het levendige Haarlemse centrum en de mooie Bosch en Vaart buurt. De bereikbaarheid is uitstekend met de parkeer garage de Hout op 100 meter lopen.

De locatie is nog niet zo bekend als horecabestemming, maar de mogelijkheden zijn groot. Bovendien start de gemeente Haarlem naar plan eind 2019 met een grootschalige herinrichting van het Houtplein gebied (https://www.houtplein-inbeeld.nl). Hierdoor wordt de locatie meer bij centrum betrokken en aantrekkelijker voor voetgangers. Wellicht is er een uitbreiding van het aanwezige gevelterras (nu op eigen grond) mogelijk!

De locatie is geschikt voor zowel een dag als een avond concept, of een combinatie daarvan. In een straal van 500 meter zijn ruim 100 MKB en meerdere grootzakelijke bedrijven gevestigd! De buurt staat bekend als een gegoede buurt, waar tot op heden relatief weinig horeca te vinden is.

In het verlengde van de mooi betegelde, met marmer afgewerkte bar ligt de professionele keuken. Deze heeft een HACCP goedgekeurde vloer, extra diepe afzuigkap (met mogelijkheid tot inductie), nieuwe keuken apparatuur, inloop koelcel (9m3), opslag en wasstraat met Hobart vaatwasser en een glazenspoelmachine met osmose.

Kortom, een startklaar, verzorgd restaurant met een uniek design, tegen een zeer schappelijke prijs.

 

 

Hoogwaardig en compleet ingericht restaurant in Haarlem
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.000
Overnameprijs:
€ 75.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden