verkocht
Referentienr.:
2297
Type:
Eetcafe
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Westerpark
Zitplaatsen:
35
Ligging:
Aan drukke doorgaande route op een hoek nabij Westerpark.
Doelgroep:
Buurtbewoners, bedrijven en passanten.
Openingstijden:
Conform Horeca III (café/ eetcafé) zo tm do van 07:00uur tot 01:00uur, vrij en zat van 07:00uur tot 03:00uur.
Terras:
60
Inrichting:
Hip, trendy, sfeervol.
Oppervlakte:
80m² excl. 15m² opslag
Keuken:
Professioneel
Verplichting:
Heineken tapverplichting & speelautomatenverplichting.

Informatie over dit object

Dit horecapand is twee jaren geleden volledig gestript, gerenoveerd en verbouwd. Daarbij is er een box in box constructie geplaatst, een professionele keuken met dito afzuiging geplaatst, volledig nieuwe elektra en muziek aansluitingen geïnstalleerd en nieuwe inventaris aangeschaft.

Vanaf de buitenkant is het pand ook opnieuw geschilderd, is er nieuwe zonwering geplaatst en valt de locatie van een afstand positief op. Langs beide zijden loopt het terras over de gehele breedte van het pand, het terras heeft een capaciteit voor ca. 60 personen en beschikt over elektrapunten en heaters. Een gedeelte van het terras is permanent overdekt en kan het hele jaar gebruikt worden.

Voor entree aan de hoofdstraat biedt direct toegang tot het zitgedeelte waarbij de ruime bar direct opvalt. Zowel binnen – als buiten is een originele, toegankelijke sfeer gecreëerd voor het publiek. Gasten kunnen komen voor een cocktail met hapje of uitgebreider tafelen. De bar is in de hart van de zaak geplaatst en geeft goed overzicht over de gehele ruimte. Aan de achterkant zijn twee gescheiden toiletunits geplaatst, ook is er een kelder aanwezig voor opslag.

Aan de linker voorzijde is de keuken geplaatst.
Het betreft een instapklare horeca unit die op korte termijn is over te nemen. Er is een brouwerij (tap) verplichting Heineken van toepassing, er zijn geen personeelsverplichtingen.

Ligging
Deze gelegenheid ligt op een hoek aan een doorgaande straat richting het Westerpark of aan de andere kant richting de Jordaan, nabij tramhalte en tegenover een grote supermarkt (Albert Heijn).

Bijzonderheden
Bij het juiste bod is het gehele concept, inclusief handelsnaam, website, social media kanalen en gerechten van het pizza concept over te nemen.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden