verkocht
Referentienr.:
1756
Type:
Eetcafe
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam West
Zitplaatsen:
ca. 35 zitplaatsen.
Ligging:
Nabij het Centrum en het Westerpark.
Doelgroep:
Buurtbewoners, dagjesmensen en bedrijven.
Openingstijden:
Van 07:00uur tot 01:00uur door de weeks, zaterdag & zondag van 07:00uur tot 03:00uur.
Terras:
Terrasmogelijkheid (hoeklocatie).
Inrichting:
Café inrichting.
Oppervlakte:
Ca. 70m².
Keuken:

Informatie over dit object

Deze horecaruimte (café/ eetcafé- & restaurant bestemming) op een hoeklocatie is gelegen aan de Limburg van Stirumstraat, een drukke doorgangsweg tussen Westerpark en de Jordaan.

Tegenover de zaak is de Albert Heijn te vinden, Dirk van den Broek is verderop in de straat. De straat loopt uit op een horecaplein met enkele gevestigde namen zoals restaurant Piet de Gruyter, Viscafé de Gouden Hoek en de Coffee Roastery. Aan de andere kant op de kruising met de Nassaukade is het bekende café Checkpoint Charlie gesitueerd. Kortom: verschillende succesvolle horecazaken die laten zien dat deze buurt meer en meer aantrekkelijker en drukker wordt. De buurt kenmerkt zich door een uiteenlopend aanbod aan verschillende horecagelegenheden en twee verdieners die er wonen en werken. Daarnaast zijn er veel studenten en zijn er steeds meer toeristen te vinden.

De zaak is als een café ingericht en geëxploiteerd. Vanwege de hoekligging is het pand duidelijk zichtbaar vanaf de straatkant, biedt toegankelijke zitplaatsen binnen en heeft een grote terrasmogelijkheid. De ruimte beschikt tevens over een opslagruimte.

Verhuurder is opzoek naar een horeca ondernemer die een concept wenst te exploiteren dat past bij de ontwikkelingen van de buurt en haar bewoners. Bij gebleken geschiktheid van de kandidaat is (gedeeltelijke) financiering bespreekbaar.

 

Hoeklocatie Casco plus (eet)café tussen Westerpark en de Jordaan Amsterdam.
Type:
eetcafe
Huurprijs:
€ 2.890
Overnameprijs:
€ 50.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden