Referentienr.:
1733
Type:
Restaurant
Status:
Actief
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 300 zitplaatsen
Ligging:
Aan drukbezochte straat
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen en stadbewoners.
Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Inrichting:
Chique uitstraling
Oppervlakte:
Totaal ca. 885 m²
Keuken:
Zeer professioneel en groot (ca. 90 m²)
Overname:
€ 635.000
Huurprijs:
€ 13.696

per maand. Excl. btw.

Verplichting:
Personeelsverplichting

Informatie over dit object

Tussen de grachten bevindt zich dit riante restaurant. De grote hoeveelheden passanten en dagjesmensen wordt veroorzaakt door de vele trekpleisters, zoals: De Magere Brug, Rembrandtplein, Opera, Carré, en de grachtengordel.

De centrale ligging met het Rembrandtplein om de hoek maakt het aantrekkelijk om het dineren en een mogelijk avondprogramma te combineren. De grote hoeveelheid passanten over de gehele dag maakt dit restaurant interessant voor de dag- en avondexploitatie.

Deze horecazaak bestaat uit meerdere verdiepingen. De verdiepingen worden tezamen gebruikt als restaurant. Over de verschillende verdiepingen zijn bergingen gerealiseerd en is er de mogelijkheid voor een bedrijfswoning. De gevel is waanzinnig breed en valt zodoende ook goed op. Er zijn veel ramen waardoor er vanuit binnen gezellig de straat opgekeken kan worden. Bij binnenkomt is de hoogwaardigheid en de chique atomsfeer direct voelbaar. Het restaurant bestaat uit diverse ruimtes, allen met een eigen unieke sfeer en uitstraling, waardoor er verschillende grootte van groepen op rustige plekken geplaatst kunnen worden.

Resumé: een groot restaurant in het centrum van Amsterdam met meerdere verdiepingen ter overname. De overnameprijs is op basis van een aandelentransactie.

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden