verkocht
Referentienr.:
2249
Type:
Restaurant en zalencentrum
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Haarlemmermeer
Zitplaatsen:
230 zitpaatsen
Ligging:
Aan de Ringvaart
Doelgroep:
Bewoners Vijfhuizen, Haarlem en passanten (auto, fiets en boot)
Openingstijden:
Mogelijk openingstijden 07:00 - 02:00
Terras:
80 zitplaatsen
Inrichting:
Sfeervol, authentiek
Oppervlakte:
Ca. 510m2 waarvan verkoopgedeelte ca. 360m2
Keuken:
Zeer ruim en professioneel
Verplichting:
Geen verplichtingen.

Informatie over dit object

Dit onlangs volledig vernieuwd en gerenoveerd groot restaurant met een ruim opgezet terras is gelegen aan de Ringvaart Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Dit sfeervolle en multifunctioneel bedrijf is echt helemaal compleet en uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals restaurant, zalencentrum en zelf als trouwlocatie.

Bij binnenkomst valt direct de ruim opgezette en sfeervolle inrichting op. De gezellige complete bar, de houten afwerkingen, plavuizen vloeren en de zichtbare balkconstructie geven een zeer luxe, klassiek en authentiek gevoel. Van oudsher is hier sinds jaar en dag onder de naam ‘Restaurant d’Ouwe Meerpaal’ een restaurant bedrijf uitgeoefend. Het restaurant werd zowel in de zomer als in de winter druk bezocht door o.a. passanten met de boot, fietsers over de dijk en met Haarlem op een steenworp afstand, bezochten er ook veel Haarlemmers dit restaurant

Het restaurant zelf biedt in de huidige opstelling ruimte aan ca. 230 zitplaatsen die verdeeld kunnen worden over diverse zalen. Ook biedt het restaurant alle benodigde vergaderfaciliteiten evenals verschillende mogelijkheden voor een zakelijke lunch of diner voor groepen.

De ruime en ergonomisch ingerichte keuken heeft een oppervlakte van ca. 85 m2. De keuken is van alle gemakken voorzien met zeer professionele en hoogstaande kwaliteit van apparatuur. Er zijn ook twee inloop koelcellen en een inloop vriezer. Via een trap is de souterrain bereikbaar welke als voorbereidingskeuken, opslag en personeelsruimte in gebruik is.

Het terras van ca. 80 zitplaatsen is gelegen op prachtige locatie aan de Vijfhuizerdijk, aan de Ringvaart Haarlemmermeer. De Oude Meerpaal is een officiële trouwlocatie. Men kan dus hier letterlijk in het huwelijksbootje stappen,

Kortom, dit zeer complete en hoogwaardige restaurant is per direct zonder verplichtingen beschikbaar.

Groot volledig gerenoveerd restaurant met een ruim terras aan het water
Type:
restaurant-en-zalencentrum
Huurprijs:
€ 5.632
Overnameprijs:
€ 149.500

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden