verkocht ovb
Referentienr.:
2037
Type:
Café
Status:
Verkocht ovb
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 50 zitplaatsen
Ligging:
In het wallengebied
Doelgroep:
Toeristen, dagjesmensen, stadbewoners.
Openingstijden:
Mogelijke openingstijden zondag t/m donderdag 07:00 - 01:00 vrijdag en zaterdag 07:00 - 03:00
Terras:
Ca. 30 zitplaatsen aan grachtzijde van 01 maart tot 01 november.
Inrichting:
Cafe
Oppervlakte:
Ca. 135 m2, waarvan 25m2 kelder (opslagruimte).
Keuken:

Informatie over dit object

Deze horecazaak ligt midden in het historisch centrum van Amsterdam, de Wallen. De locatie is centraal gelegen aan de Oudezijds Voorburgwal direct om de hoek van de Damstraat. Rondom bevinden zich meerdere grote trekpleisters als de Dam, Het Wallengebied, de Nieuwmarkt en de Oude Kerk, er is een continue passantenstroom zowel overdag als ‘s avonds van dagjesmensen/ toeristen.

Wat direct opvalt is het terras van circa 30 zitplaatsen gelegen aan de gracht en het monumentale pand waarin de zaak gevestigd is. Het café zelf beschikt op de begane grond over een lange bar met 6 tappunten. Achterin bevindt zich een splitlevel etage waar momenteel een rokersruimte gesitueerd is met circa 12 zitplaatsen. De ruimte kan eveneens als keuken ingericht worden, er zit al een grote ventilatiepijp naar het dak toe. Op de eerste etage is een grote ruimte met circa 10 tafels en een aantal gevelbanken aanwezig. Achterin bevindt zich een bescheiden splitlevel met een sfeervolle zithoek van circa 12 zitplaatsen. Deze hoek beschikt over ramen welke volledig geopend kunnen worden en biedt een uniek uitzicht over de gracht en de Oudezijds Voorburgwal waar het rumoer zich afspeelt.

Beneden bevindt zich een ruime kelder van circa 25 m2 met een hoogte van ca. 4 meter. Ook is er aan de achterzijde van het pand een grote afzuiginstallatiepijp aanwezig welke doorloopt tot boven het dak. Verder is er momenteel een vergunning (geen verplichting) aanwezig voor twee kansspel automaten.

Deze zaak op unieke locatie is zonder verplichtingen over te nemen en kan zowel als (eet)café als restaurant geëxploiteerd worden.

Groot café op toplocatie middenin Wallengebied.
Type:
cafe
Huurprijs:
€ 4.800
Overnameprijs:
€ 450.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden