verkocht
Referentienr.:
1909
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Zuid.
Zitplaatsen:
Ca. 60 zitplaatsen.
Ligging:
Centraal, pal naast de Amsterdam RAI, langs passanten weg.
Doelgroep:
Buurtbewoners, beurs bezoekers, bedrijven.
Openingstijden:
Conform Horeca IV (lunchroom/ restaurant) tot 01:00uur 's nachts door de weeks en in het weekend tot 03:00uur).
Terras:
Ca. 25 zitplaatsen.
Inrichting:
Overzichtelijk, licht restaurant.
Oppervlakte:
Ca. 120m².
Keuken:
Ruim, afzuigpijp tot boven het dak.
Huurprijs:
€ 2.750

Excl. BTW per maand.

Verplichting:
Geen.

Informatie over dit object

Dit authentiek horecabedrijf wordt al meer dan 35 jaren door dezelfde familie gerund. De zaak heeft een vaste klantenkring, echter door de jaren heen hebben zij de buurt qua klandizie behoorlijk zien veranderen. Veel (buitenlandse) bezoekers van de beurzen op de Amsterdam RAI, bedrijven en AIRBNB’rs zijn erbij gekomen.

Vanaf de buitenkant heeft het een opvallende en brede facade met een brede luifel. Het terras heeft aan twee zijde aan de straatkant een vergund terras.

De bedrijfsruimte is logisch ingedeeld en goed overzichtelijk. Bij binnenkomst zijn er direct links en rechts veel zitplaatsen, in totaal 60. Verder naar achteren is de bar en de pizza oven te vinden, achter de bar bevindt zich de keuken met een grote opslagruimte, incl. koelcel. De toiletgroepen zijn middels een kleine gang links achterin te vinden.

Het object beschikt eveneens over een grote tuin. Er zijn mogelijkheden om uit te bouwen zoals beide buren al hebben gedaan.

Het horecabedrijf biedt voor veel verschillende concepten mogelijkheden een succesvol horeca bedrijf te runnen. Het gehele jaar door zijn er veel (potentiele) gasten te vinden.

Het huidige horecabedrijf wordt al tientallen jaren op dezelfde manier door dezelfde familie gerund. Het is een net bedrijf zonder klachten of overlast. Alle zaken zijn in eigendom er hoeven geen verplichtingen te worden overgenomen.

Vader van de familie welke vanaf het begin af aan betrokken is bij het bedrijf, heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dat is de reden dat dit bedrijf nu ter overname wordt aangeboden.

 

Groot (bekend) Italiaans restaurant naast de Amsterdam RAI.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.750
Overnameprijs:
€ 245.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden