verkocht
Referentienr.:
3299
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam centrum
Zitplaatsen:
Ca. 45 personen beletage en ca. 45 personen begane grond.
Ligging:
Aan de Grachtengordel nabij Leidsestraat.
Doelgroep:
Vaste gasten, dagjesmensen en toeristen.
Openingstijden:
Conform Horeca IV vergunning, tot 01:00uur door de weeks en 03:00uur in het weekend, incl. alcohol- en terrasvergunning.
Terras:
Ca. 45 personen.
Inrichting:
Ruim opgezet grachtenpand, sfeervol, hoge plafonds, originele elementen. Patio aan achterzijde voor extra, natuurlijke daglichttoetreding.
Oppervlakte:
Ca. 200m².
Keuken:
Zeer ruim, compleet, incl. professionele afzuiging.
Verplichting:

Informatie over dit object

Een bekend horecabedrijf waar zowel vaste gasten als toeristen al decennia hun weg naar toe vinden. Direct om de hoek van de Leidsestraat (goed zichtbaar vanaf de loop-trambrug) aan de Keizersgracht gelegen.

Het horecabedrijf kenmerkt zich door een duidelijk zichtbaar terras aan het water en is verdeeld over twee verdiepingen (begane grond en beletage). Middels een brede trap bevindt zich de hoofdentree van het grand café/ restaurant.

Men treedt een karakteristieke ruimte binnen met hoge plafonds, aan de achterkant een binnenplaats met een grote raampartij dat voor extra natuurlijke daglichttoetreding zorgt. Daarnaast is over de gehele linkerzijde een ruime design bar geplaatst waar eenvoudig de drankenuitgifte naar zowel het restaurant binnen als het terras buiten kan plaatsvinden.Via de sfeervolle wenteltrap (grenzend aan de open binnenplaats met kunst) komt men in de tweede volwaardige verkoopruimte. De originele elementen (balken  en de inrichting geven direct een welkome sfeer in dit grachtenpand.  Deze ruimte biedt aan nog eens aan ca. 45 personen plaats. Beide ruimtes kunnen onafhankelijk van elkaar functioneren en hebben de beschikking over een design bar. Op de begane grond is tevens de leveranciersingang, die ook kan dienen als ingang voor gasten van (besloten) evenementen op de begane grond. De gescheiden toiletunits en een kantoor ruimte zijn aan de achterkant te vinden. Aangrenzend is er een ruime keuken met professionele afzuiging geplaatst. Aan de keuken is een voorraadruimte te vinden.

 

 

Gerenommeerd horecabedrijf aan de Grachtengordel.
Type:
restaurant
Overnameprijs:
Op aanvraag

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden