verkocht
Referentienr.:
2197
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Centrum Amsterdam
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen (65m2)
Ligging:
Tegenover De Amstel
Doelgroep:
Stadsbewoners, passanten en toeristen
Openingstijden:
Mogelijk openingstijden zo t/m do: 07:00 - 01:00 uur. Vrij en za: 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Inrichting:
Casco
Oppervlakte:
Totaal ca. 85m2 waarvan verkoopruimte ca 65m2
Keuken:
Ca. 15m2.
Verplichting:
Geen verplichtingen.

Informatie over dit object

Deze casco plus horecazaak is gelegen midden in het centrum van Amsterdam met uitzicht over de Amstel. De zaak ligt aan de verbindingsweg vanuit het Waterloopplein naar het wallengebied/Nieuwmarkt. Ook is de zaak omringd met winkels/horecazaken/theater en zeer nabij gelegen hotels en waardoor er altijd een passantenstroom aanwezig is.

De panden op dit gedeelte van de Amstel staan bekend vanwege wat scheefstand als de “dansende huizen” en is al jaren een geliefde attractie bij rondvaarten. De voorgevels zijn gerenoveerd en ook de fundering is volledig vernieuwd waardoor binnen alles rechtgetrokken is.

Bij binnenkomst  van zaak zou men direct gezellig kunnen plaatsnemen aan het grote raam. Omdat de zaak zelf splitlevel is gemaakt kan men zowel op het entresol plaatsnemen als in het souterrain. Halverwege het souterrain zijn de nieuwe toiletten gesitueerd en daarachter zou men de keuken kunnen plaatsen.

De zaak heeft een dubbele horeca-bestemming waardoor het mogelijk is een restaurant/lunchroom of café/eetcafé te exploiteren.

De zaak is zonder verplichtingen direct te huren middels een nieuwe huurovereenkomst met een huurtermijn van 5 + 5 optie jaren op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

 

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden