Referentienr.:
858
Type:
Café
Status:
Actief
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ligging:
Centrum
Doelgroep:
Vaste gasten en toeristen
Openingstijden:
Terras:
Terras aan de voorzijde.
Inrichting:
Compleet heringericht
Oppervlakte:
Perceel oppervlakte 889m², De Branding 285m², Cafe de Snor 43m², opslag 60m², woning 109m²
Keuken:
Compact
Overname:
€ 129.500
Huurprijs:
€ 2.950
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Dit veelzijdig horecabedrijf (Café/ Bar-dancing) is centraal gelegen in het centrum van Petten.
De Branding is al 25 jaar een begrip in Noord-Holland en heeft naast de uitgaansfunctie in het weekeinde en doordeweeks verschillende avonden voor diverse verenigingen, o.a. biljartvereniging, dartvereniging en een kaartvereniging.
Het totale perceel is 889m², waarvan ca. 450m² is bebouwd. De bedrijfsruimte is opgedeeld in twee verschillende bedrijven De Branding (ca. 285m²) en Café de Snor (ca. 43m²), welke inpandig met elkaar zijn verbonden. De Branding is recent compleet heringericht en voorzien van professionele apparatuur met o.a. licht en geluid, tankbier-installatie, toiletgroep, rookruimte. Daarnaast zijn er nog diverse opslagruimten ca. 43m².
Op het pand rust de zwaarste categorie horeca, waarbij het is toegestaan om diverse horecaconcepten te exploiteren. Aan alle door de overheid gestelde eisen en normen is voldaan, waarbij de gebruikersvergunning tot 320 personen toelaat.
Zomers is Petten een toeristische trekpleister voor gasten uit het binnen- en buitenland.Op dit moment is de Gemeente Zijpe bezig met een metamorfose van Petten. Het strand is verbreed tot het breedste strand van de Nederlandse kust en men is bezig met het Masterplan Petten, dit moet het dorp een impuls geven en ervoor zorgen dat Petten een volwaardige kustplaats wordt, wat de toeristen nog meer kan bieden.
Het is tevens mogelijk om het geheel over te nemen, inclusief het onroerend goed met een riante bovenwoning, prijs op aanvraag.

De exploitatie is vrij van verplichtingen.

Café de Branding in Petten aan Zee.
Type:
cafe
Huurprijs:
€ 2.950
Overnameprijs:
€ 129.500

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden