verkocht
Referentienr.:
1624
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam Noord
Zitplaatsen:
Ca. 60 zitplaatsen in huidige situatie
Ligging:
Aan het Purmerplein
Doelgroep:
Buurtbewoners, zakelijke klanten en stadsbewoners.
Openingstijden:
Conform horeca IV bestemming
Terras:
Ca. 16 zitplaatsen
Inrichting:
Authentiek
Oppervlakte:
Ca. 138 m² bedrijfsruimte. Twee bedrijfwoningen van ca. 60 m².
Keuken:
Uitgebreid en zeer professioneel

Informatie over dit object

Deze complete horecazaak is gelegen in Amsterdam Noord aan het Purmerplein. Aan dit gezellige en groene plein zijn diverse horecazaken en winkels gelegen. Dit restaurant is sinds 1976 een waar begrip geworden in Amsterdam Noord. De familie heeft zeer veel jaren met veel zorg, kennis en plezier deze bistro geëxploiteerd.

Dit restaurant is een laagdrempelige bistro met een authentieke uitstraling.  De zorg en de energie die in het restaurant hebben gezeten is aan alles merkbaar. De zaak is visueel in twee dele ingedeeld met bij binnenkomst aan de rechterzijde enkele tafels en de gezellige bar waaraan geborreld en gegeten kan worden. Achter deze bar bevinden zich de toiletgroepen. In het linker gedeelte van de bistro zijn circa 30 zitplaatsen met daarachter de ruime professionele keuken met aparte opslagruimte. Via een aparte opgang in de zaak zijn de twee bovenwoningen bereikbaar. Deze woningen hebben beide een woonkamer (ca. 20 m²) op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping. Deze woningen zijn identiek aan elkaar.

Deze zaak kan instapklaar zonder verplichtingen worden overgenomen. Er wordt een nieuwe huurcontract aangegaan op basis van een Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008, met de verhuurder Ymere. Huurtermijn is 5 + 5 optiejaren.

Bekend restaurant in Amsterdam Noord met bovenwoning
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 2.979
Overnameprijs:
€ 70.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden