verkocht
Referentienr.:
2236
Type:
Lunchroom
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Stadsdeel de Pijp
Zitplaatsen:
40 zitplaatsen in de huidige setting
Ligging:
Aan de Albert Cuypmarkt
Doelgroep:
Passanten, buurtbewoners en marktbezoekers.
Openingstijden:
Mogelijk openingstijden zo t/m do: 07:00 - 01:00 uur. Vrij en za: 07:00 - 03:00 uur.
Terras:
Mogelijkheid om maximaal 32m² te huren voor de deur
Inrichting:
Sfeervol authentiek
Oppervlakte:
Totaal ca. 100m²
Keuken:
Compleet en professioneel 10m² met opslag en spoelgedeelte van 25m²
Verplichting:
Geen verplichtingen

Informatie over dit object

Deze zeer bekende altijd goedlopende lunchcafé  is gelegen midden aan een van de drukste straten van de Pijp, aan de Albert Cuypmarkt. Deze bekende markt zorgt voor zes dagen per week een continue stroom aan passanten van lokalen en toeristen. Ook in de avond is er inmiddels volop levendigheid hier in dit gedeelte van de stad. Er zijn tal van leuke horecazaken in de straat waardoor de vele mensen deze straat van de Pijp altijd goed weten te vinden. Met de nieuwe metrohalte de Pijp op loopafstand is ook de bereikbaarheid extra verbetert.

Het lunchcafé zelf beschikt over een fijne indeling. Aan de voorzijde en aan de linkerkant zijn alle zitplaatsen met tafels gevestigd en  achterin de zaak de geheel vernieuwde toiletten. Aan de rechterachterzijde is naast de ruim bemeten bar met ca. 12 zitplaatsen, de keuken gesitueerd. De keuken is professioneel, compleet ingericht en een afzuiginstallatie met een pijp naar het dak. Naast de keuken en achterin de zaak is er een flinke opslag wat tevens gebruikt wordt als een voorbereidingskeuken.

De huidige eigenaar heeft de zaak al 15 jaar en heeft als een van weinig zaken de rechten verworven om aan de voorkant een terras te mogen plaatsten. Hierdoor kan men heerlijk plaatsnemen op het terras maar wat gelijk zorgt dat de zaak tijdens de markt goed zichtbaar en toegankelijk is.

Er zijn geen personeel- en leveranciersverplichtingen die overgenomen dienen te worden. Deze compleet ingerichte zaak op een drukke locatie is per direct beschikbaar voor overname.

Bekend lunchcafé aan de Albert Cuypmarkt met terras
Type:
lunchroom
Huurprijs:
€ 2.184
Overnameprijs:
€ 115.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

    Download algemene informatie over dit object

    Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

    Deel dit object met collega’s of vrienden