verkocht ovb
Referentienr.:
1660
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht ovb
Stadsdeel:
Amsterdam Centrum
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen.
Ligging:
Aan de Utrechtsestraat
Doelgroep:
Passanten, toeristen en buurtbewoners.
Openingstijden:
Conform bestemming. Horeca IV.
Terras:
Inrichting:
Moderne, gastvriendelijke inrichting.
Oppervlakte:
Ca. 70m² excl opslag. Studio 1 hoog, ca. 45m².
Keuken:
Semi - open keuken.

Informatie over dit object

Dit restaurant is gelegen in de populaire Utrechtsestraat met op steenworpafstand het Frederiksplein en de Nederlandsche Bank. De vele horecazaken en retailers in deze straat trekken veel dagjesmensen en toeristen. De continuïteit aan passanten is niet alleen gewaarborgd door het authentieke karakter van de straat, maar ook vanwege de verbinding tussen de ‘oude Pijp’ en het Rembrandtplein. Deze continuïteit van passanten maakt dit restaurant interessant voor dag- en avondexploitatie.

Het restaurant is reeds 33 jaar door dezelfde familie geëxploiteerd. Deze jarenlange exploitatie heeft een bepaalde naam en klantenkring opgebouwd waardoor dit bekende restaurant, met huiskamergevoel, niet uit de Utrechtsestraat is weg te denken. Het restaurant is speels, maar praktisch, ingedeeld waarvan de voorzijde een verhoogd gedeelte heeft met ca. 12 zitplaatsen. Dieper in de zaak bevindt zich een open ruimte van het restaurant waar ca. 30 zitplaatsen zijn gesitueerd, met een uitgebreide bar.

De keuken is half open achterin de zaak te vinden, de gehele afzuiginstallatie – inclusief motor is onlangs vernieuwd en gekoppeld aan de afzuigpijp.

Door middel van een aparte ingang is op de eerste verdieping een appartement.

Een kansrijke, overzichtelijke exploitatie op een goede locatie. Mede gezien de oplevering zonder verplichtingen, heeft de toekomstige ondernemer veel flexibiliteit, vrijheid en geringe kosten in het integreren van een (ander) concept. Het appartement op de 1e verdieping met aparte ingang is ook een groot pluspunt.

Restaurant, inlusief appartement (1e etage), aan het begin van de Utrechtsestraat.
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 4.000
Overnameprijs:
€ 165.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden